Het Podium Hoogeveen
 
 
ONDERSTAANDE ACTIVITEITEN ZIJN SINDS JAAR EN DAG VERBONDEN AAN HET PODIUM

Dansavond voor mensen met een beperking

De Stichting Activiteiten voor Jongeren met een Beperking (ook organisator van het GigaGfestival) houdt al meer dan 10 jaar lang elke 3e vrijdag van de maand een dansavond voor mensen met een beperking in de grote zaal van Het Podium.

De kaartverkoop vindt alleen aan de kassa plaats en vooraf aanmelden is niet nodig.

(Het Podium is goed begaanbaar voor rolstoelers)

zaal open: 19.30 uur

aanvang: 20.00 uur

entree: Euro 3,50Theatergroep het nieuwe masker

He pssstt. heb je het al gehoord? Theatergroep Het Masker Totaaltheater heeft na 50 jaar theater maken het roer omgegooid! Oude gewoontes hebben plaats gemaakt voor nieuwe ambities. Nieuwe gezichten en nieuwe inzichten doen zich aan. Een nieuwe tijd, een nieuwe groep, een nieuw naam, maar met een vertrouwd gevoel. Het is tijd om dromen waar te maken. Tijd om te kleine schoenen in te ruilen voor zevenmijlslaarzen, tijd om een grote stap voorwaarts te maken. De toekomst tegemoet. Wij zijn er klaar voor! Niet alle oude gewoontes zijn verdwenen. Het met passie maken van theater dat raakt, omdat het grappig is, omdat het verbaast of omdat het ontroert, dat blijft. Want theater maken, kijken of ervaren bindt mensen. Nieuwe vriendschappen worden gesloten. En graag willen wij jou als vriend. Gezellig, samen in het theater of waar dan ook.

Op onze website www.hetnieuwemasker.nl en op onze hyves pagina HNM.hyves.nl vind je alle informatie die je zoekt. En natuurlijk kun je ons ook volgen op twitter. Je kunt ook gewoon een e-mail sturen naar info@hetnieuwemasker.nl en wie weet vinden wij elkaar dan wel; als vriend, als speler of als publiek. De keuze is aan jou. Wij verheugen ons op al die mooie voorstellingen die wij voor of met jou mogen maken. Wij zijn trots op onze vernieuwde theatergroep: het nieuwe masker! Theatergroep het nieuwe masker repeteert elke woensdagavond in de grote zaal van Het Podium. De repetities zijn van 19.30 tot 22.15 uur. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe spelers, jong en oud, maar ook technici en decorbouwers zijn welkom. Een seizoen meespelen bij het nieuwe masker kost slechts 80,- euro. Heb je interesse neem dan contact met ons op via info@hetnieuwemasker.nl

www.hetnieuwemasker.nl - info@hetnieuwemasker.nl - 0528-270897
Het Podium
Schutstraat 43
7907CA Hoogeveen
0528 275 355