De voormalig leadzanger van de legendarische punkband Misfits komt naar Hoogeveen: Michale Graves! In 2021 komt hij met de American Monster Tour, die helemaal in het teken zal staan van de muziek van American Psycho en Famous Monsters.
  • punk

Michale Graves

American Monster Tour

vr 09 april 2021 20:30 uur
  • Deuren open om 20:00 uur
Bestel
  • Voorverkoop € 16,50
  • Aan de deur € 18,00

De voormalig leadzanger van de legendarische punkband Misfits komt naar Hoogeveen: Michale Graves! In 2021 komt hij met de American Monster Tour, die helemaal in het teken zal staan van de muziek van American Psycho en Famous Monsters

American Monster Tour

De albums American Psycho en Famous Monsters worden integraal gespeeld, zoals alleen Michale Graves dat kan. Natuurlijk wordt de setlist ook aangevuld met solowerk van Michale. Een speciaal door fans aangevraagde setlist, die je misschien wel nooit meer zult kunnen ervaren! Met zijn bereik van 3 octaven staat Michale garant voor een energieke show. 
The Misfits zijn een van de meest invloedrijke punkbands uit de muziekgeschiedenis. De combinatie van punk en horrorfilm leidde tot het unieke subgenre horror punk. Deze avond wil je niet missen!