Skroetbalg Poppunt Drenthe Locked & Live

Poppunt Drenthe: Aompie Skroeten met Skroetbalg!

Locked & Live

Bekijk de livestream hier gratis op 29 januari

Poppunt Drenthe

De Drentse punkrockers SKROETBALG blazen je achter je scherm weg met een avondje bulldozerrock! Met een nieuwe line-up en verse hits rammen de boys digitaal je huiskamer binnen om de inboedel eens goed te verplaatsen en de vloer te voorzien van een vette laag glibberende rock ‘n roll!

Om af en toe even op adem te komen zijn er muzikale vrienden uitgenodigd. Emiel van Hûnekop en Dennis van Mooi Wark komen verhalen vertellen en wat hits spelen. De vrienden van Loud Squirt brengen een ode aan Cuby + Blizzards. Wordt dit een topavondje punk rock'n'roll? Schijt een beer in het bos? Nou dan!  

De livestream is gratis te bekijken via lockedandlive.nl. SKROETBALG zou het mooi vinden als je een bedrag wilt doneren voor Stichting NoGutsNoGlory. Dit is een stichting die de laatste (muzikale) wensen van terminaal zieken uitvoert.

Locked & Live

Het Podium organiseert samen met professionals uit de muziekindustrie acht nieuwe Locked & Live livestreamconcerten vanaf 5 januari 2022. Sofie Straat, Tusky en Waltzburg reizen naar Hoogeveen af. Daarnaast host bandleider, componist en bassist Xander Vrienten vier unieke XV Sessions met Blackbird, Pablo van de Poel (DeWolff), Shirma Rouse en Montis Goudsmit & Directie als sessieleiders. De sessieleiders nemen op hun beurt bevriende muzikanten mee voor een verrassende, eenmalige show. Tot slot host ook Poppunt Drenthe een Locked & Live concert.

Het initiatief Locked & Live werd vorig jaar bekroond met de Omdenk-Award op Popgala Noord tijdens Eurosonic Noorderslag. Muziekliefhebbers kopen een pay what you want-livestreamticket en alle inkomsten gaan rechtstreeks naar de artiesten.