AC/DC by AC in DC

Legends of Rock tribute tour

za 7 juli 2018 20:30 Het Podium muziek tribute Rock

Deuren: 20.00 uur
Support act: 20.30 uur

Tickets voorverkoop: € 15,- | Early bird-tickets: € 12,50 (beperkt beschikbaar).
Tickets dagkassa: € 17,50

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tribute- en coverbands in Nederland, België, Engeland en Duitsland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Metallica by Present Danger (geweest), AC/DC by ACinDC (BE), Guns N' Roses by Slash N' Roses en Iron Maiden by Powerslave zijn dit voor de liefhebbers ultieme ervaringen van het hoogste niveau. 

AC/DC by ACinDC (BE)

AC/DC staat ruim 40 jaar bekend als één van de beste live bands ooit. Jong en oud koesteren deze band die met een zeer groot feest gehalte in een mum van tijd elk festival op zijn kop zet. Zo ook ACinDC de nieuwe AC/DC tribute uit Nederland/België met de complete ritme sectie van ACTION IN DC terug van weg geweest. Drummer Lambert van den Munckhof, Bassist Nick McGrath en gitarist Laurent Schijns laten opnieuw horen hoe AC/DC moet klinken. En zoals bij AC/DC gaat ook hier Brian Johnson in de persoon van Wouter Kerkhofs (High Voltage) een nieuwe periode ACinDC versterken met aan zijn zijde Erwin Wuite als de jonge Angus Young die als een waanzinnige al hoofdschuddend over het podium raast. Met tonnen ervaring op nationale en internationale podia waaronder België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland, Engeland, en Australië… En festivals van Zwarte Cross, Bospop tot Graspop, brengt deze ongelofelijke AC/DC tribute u naar een hogere dimensie. Met een weergaloze vertolking van de rollen binnen AC/DC, is dit een ‘once in a lifetime experience’.

Support act: Cave Canem

De avond wordt geopend door de Hoogeveensche band Cave Canem, bestaande uit Frank Bremer, Jarnick Hulzebos, Joran van Ommen en Sander van Ommen. De mannen spelen akoestische rock, een snufje blues en af en toe wat Hard Rock! Bereid je voor op heerlijke rockcovers van de jaren ’50 tot het heden. Dat kan uiteenlopen van Pearl Jam tot the Beatles, van Guns N’ Roses tot Normaal en van Creedence Clearwater Revival tot Metallica. Er staan zelfs nummers van AC/DC op hun repertoire, dus dat belooft een fijne opwarmer voor ACinDC. Met de vele optredens die Cave Canem achter de rug heeft, beloven de jongens er een mooi feestje van te maken!

Speeldata

za 7 juli 2018 20:30 Het Podium muziek tribute Rock


Wachtlijst LEGENDS of ROCK Tribute Tour

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 15.00

Meer info

www.hetpodium.nl