Discover Drenthe Live

Met Hannah Mae

wo 8 juli 2020 20:00 Het Podium te gast

Poppunt Drenthe organiseert sinds 27 mei wekelijks een liveuitzending waarin actualiteiten uit de popcultuur worden besproken. Er zijn interviews met ondernemers uit de (Drentse) popsector, artiesten en natuurlijk livemuziek van eigen bodem! Met deze week: Hannah Mae.

Hannah Mae

Hannah Mae (1998) is de talentvolle singer-songwriter uit Emmen, bekend geworden met haar debuutsingle Back to You. Het liedje, in eerste instantie gebruikt in een Tv-reclame van Plus, werd een grote radiohit en leverde Hannah uitnodigingen van onder meer Stenders, 5 Uur Live en De MAX op. De single heeft inmiddels meer dan 4,5 miljoen plays op Spotify en wordt nog altijd regelmatig gedraaid op de radio.

De muziek van Hannah kenmerkt zich door haar rootsy inslag en haar voorliefde voor country. Onlangs heeft ze in Nashville de laatste hand gelegd aan nieuw materiaal, dat gepland staat voor release in 2020. 
Hannah Mae tekende bij Spark Records, het label van Ilse DeLange. Afgelopen voorjaar deed Hannah support voor Milow in Carré en stond ze op C2C in AFAS Live. 

Uitzending bijwonen? 

Dat kan! Bestel nu een kaartje. Je luistert dan niet alleen naar de interviews, maar kunt ook nog genieten van het muziekoptreden na afloop. Veel plezier!

Speeldata

wo 8 juli 2020 20:00 Het Podium te gast


Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 10,00

Meer info

Poppunt Drenthe