DISTILLATOR en Space Chaser

i.s.m. Dirty Birds Events

za 19 mei 2018 21:00 Het Podium muziek metal

Voorverkoop € 7,- / Deurprijs € 8,-
Deuren open 20.30 uur
Aanvang 21.00 uur

De headliner van deze avond is de 3-koppige thrash metal band uit Enschede/Hoogeveen DISTILLATOR. Sinds de release van hun verpletterende debuutalbum “Revolutionary Cells” in 2015, wordt DISTILLATOR beschouwd als een van de belangrijkste nieuwkomers in de Nederlandse metal scene. De band onderscheidt zich door hun hoge screams, snelle gitaarriffs, energieke live-shows en de karakteristieke old-school looks. 
DISTILLATOR speelde o.a. op 70.000 Tons Of Metal Festival, toerde Europa twee keer met Vektor en Metal Church en ondersteunende de metal titanen Gojira, Anthrax (2x) en Testament. Hun tweede concept album introduceert meer diversiteit, melodie en karakter dan zijn voorganger en heeft elementen die verder gaan dan het thrash metal-genre. Met "Summoning the Malicious" is DISTILLATOR klaar voor de Volgende stap in het veroveren van de wereld!

Space Chaser is een Thrash Band uit Berlijn, sterk beïnvloed door klassiek Amerikaanse metal in de trant van de oude Exodus, Slayer, Anthrax of Overkill. Met een maniakale frontman, die varieert van high-pitched Dickinson-achtige melodieën tot hyper agressieve sceam zang! Er wordt wel eens gezegd, het is feest met Space Chaser.

Speeldata

za 19 mei 2018 21:00 Het Podium muziek metal


Wachtlijst DISTILLATOR en Space Chaser

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 7.00