Gonnie en Gijsje 2+

Samen op stap

zo 20 september 2020 10:30 Beeldentuin kids

Deze voorstelling is verplaatst naar 20 september 2020

"Ik vind het fijn om alleen te zijn, want ik ontdek de wereld."

Gonnie is een klein geel gansje met knalrode lievelingslaarsjes. Ze zit altijd bij de hooiberg. Maar op een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg… Gonnie gaat op zoek, voorbij de hooiberg en ontdekt de wereld. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap.
Ze gaan op ontdekkingstocht. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug?

Naar het prentenboek van Olivier Dunrae

Gonnie en Gijsje samen op stap is gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrae. Met liedjes van Ageeth de Haan beleven Gonnie en Gijsje een muzikaal avontuur voor jong en oud. In hun ontdekkingstocht komen ze er al snel achter dat niets is wat het lijkt. Zo transformeert de wereld om hen heen in een muzikale speeltuin. Een speeltuin waar iedereen welkom is om mee te spelen en te zingen. Gonnie en Gijsje gaan samen op stap. Ga je mee?

In deze voorstelling zullen geen poppen worden gebruikt, maar worden de gansjes Gonnie en Gijsje symbolisch verbeeld.

Het Buiten Podium: tuinconcerten 

Dit concert maakt onderdeel uit van de reeks tuinconcerten: Het Buiten Podium. Het Podium trekt erop uit en organiseert in samenwerking met De Tamboer een maand lang ieder weekend concerten in de tuin van het theater. Bekijk het volledige programma hier.


Speeldata

zo 20 september 2020 10:30 Beeldentuin kids


Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 10,00
Kind € 7,50