Guns N' Roses by Slash N' Roses

Legends of Rock tribute tour

za 13 oktober 2018 20:30 Het Podium tribute Rock

Deuren: 20.00 uur
Support act: 20.30 uur

Tickets voorverkoop: € 15,- Early bird-tickets: € 12,50 (beperkt beschikbaar).
Tickets dagkassa: € 17,50

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tribute- en coverbands in Nederland, België, Engeland en Duitsland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Metallica by Present Danger (geweest), AC/DC by ACinDC (BE), Guns N' Roses by Slash N' Roses en Iron Maiden by Powerslave zijn dit voor de liefhebbers ultieme ervaringen van het hoogste niveau. 

Guns N' Roses/Slash by Slash N' Roses

Slash N’ Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan de levende gitaar legende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’! Slash N’ Roses zet een daverende show neer met spetterende uitvoeringen van de beste songs die Slash in zijn carrière gemaakt heeft. De setlist van Slash N’ Roses bevat de grootste hits van Guns N' Roses als o.a. Paradise City, November Rain, Sweet Child O'Mine, Live & Let Die en is verder gebaseerd op de meest recente tournee van Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators. Daarnaast komen ook de beste songs van Slash’s Snakepit, Velvet Revolver en het ‘solo’ album “Slash” voorbij. Met afzonderlijk vele jaren live- en studio ervaring delen de mannen van Slash N’ Roses dezelfde liefde en passie voor stevige muziek en het werk van Slash in het bijzonder. Slash N’ Roses staat voor de authentieke sound en de beleving van een echte Guns N' Roses/Slash show. De performance staat als een huis, de muzikale details kloppen en de passie spat er van af! Dát is Slash N’ Roses!

Support Act: Peerless

Peerless is eind 2016 ontstaan. Net als de vroegere fietsenfabriek met dezelfde naam komt deze 5 mansformatie uit Hoogeveen en omgeving.  Ze spelen vooral klassieke rock- en bluesnummers van The Foo Fighters tot Eric Clapton en wat er maar tussen in zit. Een lekker voorafje voor Slash N' Roses!

Speeldata

za 13 oktober 2018 20:30 Het Podium tribute Rock


Wachtlijst LEGENDS of ROCK Tribute Tour

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 15.00

Meer info

www.hetpodium.nl