Haas x Jon Tarifa tour

vr 12 april 2019 20:30 Het Podium pop Hiphop

De Utrechtse rapper Jeffrey de Haas en de Haagse Jon Tarifa zorgen op vrijdag 12 april voor een muzikale beleving die elke hiphop en pop liefhebber moet zien. Ze hebben meerdere dingen met elkaar gemeen. Zo wilden ze vroeger beiden profvoetballer worden en creëerden ze een grote liefde voor muziek met in het bijzonder hiphop en pop. 

Haas

Jeffrey de Haas is een creatieve duizendpoot en getalenteerde rapper. In 2011 won hij de Drentse Popprijs in de categorie hiphop, een New Attraction Award en bemachtigde hij een plek op de talentstage van Eurosonic Noorderslag in Groningen. Het jaar daarop speelde Haas op het Bevrijdingsfestival in Assen en Groningen. De afgelopen periode was voor Haas een bewuste periode van stilte. In de studio heeft hij gewerkt aan een nieuw geluid en veel nieuwe nummers geschreven. Zijn nieuwe tracks weerspiegelen zijn sterke karakter en eigen wil. Hij is puur in zijn woordkeuze, extravert en doeltreffend. Haas is dichterbij zichzelf gekomen en is meer dan ooit klaar om zijn dromen en doelen te verwezenlijken. Sinds kort speelt hij met zijn eigen band en hoewel hij zijn oorsprong kent in de hiphop, vallen zijn nieuwe nummers goed in het pop genre te plaatsen. En Haas is op de goede weg, want zijn laatste single Wat als ik een millie had kreeg onder andere airplay op 3FM en SlamFM!

Jon Tarifa

Jon Tarifa lanceerde zijn debuutsingle in vier landen tegelijk. Hij stond op het Curaçao North Sea Jazz festival, speelde op Eurosonic in 2015 én 2016 en kreeg vijf jaar achter elkaar de handjes in de lucht op Parkpop. In oktober 2016 was Jon Tarifa wereldnieuws met zijn single Don’t go. Het nummer werd gebruikt in een herdenkingsvideo voor Barack Obama, dat viral ging en zelfs door CNN India en The New York Times werd gedeeld. In september 2017 heeft Jon Tarifa zijn nieuwe nummer Stop For A Minute uitgebracht. Het nummer is doorgekomen in de Albanese top 50 en staat op nummer 2.  Begin januari 2018 is de nieuwe single Chasing Dreams uitgekomen, gevolgd door de allernieuwste track Simple Man die in Bali opgenomen is.

Speeldata

vr 12 april 2019 20:30 Het Podium pop Hiphop


Wachtlijst Haas x Jon Tarifa

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 5,00