Jack Poels Tuinconcert

Het Buiten Podium

vr 25 september 2020 20:30 Beeldentuin folk

Blauwe Vear

Het heeft 35 jaar geduurd, maar nu komt Jack Poels dan eindelijk met zijn allereerste solo-album: Blauwe Vear. Hij wordt live bijgestaan door Jan Hendriks van Doe Maar en Bart Jan Baartmans. De perfecte setting voor een intiem tuinconcert!

De begeleiding is klein gehouden waardoor de poëtische teksten nog meer opgloeien en licht werpen op de soms duistere wegen van het leven. Limburgstalige ballades, die wijsheid ademen, kleurvelden schilderen en getuigen van oprechtheid. Liedjes die fans van het rustige werk van Rowwen Hèze dolenthousiast zullen maken. Een luisterconcert vol ingetogen americana muziek met kleine woorden over grote emoties aangevuld met favoriete liedjes van Jack. Geen polka of tex-mex, maar melancholie en weemoed; akoestische luisterliedjes van een man met een gitaar en een verhaal.

Jack Poels over de titel Blauwe Vear: “Op de dag dat mijn zoon voor zijn studie naar Zuid-Korea vloog, vond ik in een modderpoel een veer van een Vlaamse gaai. Niet alleen was het een prachtig exemplaar, het vinden van zo’n blauwe veer blijkt ook nog eens een speciale boodschap in zich te dragen: denk terug waar je aan dacht op het moment dat je ze vond. Vanaf toen was er geen houden meer aan. De blauwe veer werkte als een trigger voor dit album”.

Het Buiten Podium: tuinconcerten 

Dit concert maakt onderdeel uit van de reeks tuinconcerten: Het Buiten Podium. Het Podium trekt erop uit en organiseert in samenwerking met De Tamboer een maand lang ieder weekend concerten in de tuin van het theater. Bekijk het volledige programma hier.

Tickets

In verband met de 1,5 meter afstand opstelling kun je 2, 3 of 4 kaarten bestellen. Wil je een los kaartje kopen? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0528-280180 of info@detamboer.nl.

Bij uiterst slecht weer kunnen we besluiten het concert naar binnen in De Tamboer te verplaatsen. Bij de zalen van De Tamboer werken we met vier verschillende ingangen en blokken in de zaal: rood, blauw, geel en groen. Daarover lees je hier meer. De verschillende tickets met bijbehorende kleuren, gelden dus alleen bij verplaatsing naar binnen. Voor het tuinconcert is er geen onderscheid in tickets. 

Let op: dit concert vindt plaats bij De Tamboer aan de Hoofdstraat 17

Speeldata

vr 25 september 2020 20:30 Beeldentuin folk


ingang even ROOD

Naam Vanaf
Normaal € 17,50

ingang oneven GROEN

Naam Vanaf
Normaal € 17,50

ingang even GEEL

Naam Vanaf
Normaal € 17,50

ingang oneven BLAUW

Naam Vanaf
Normaal € 17,50

Meer info

jackpoels.nl