The Kilkennys vs. Scrum

UITVERKOCHT!

do 29 november 2018 20:30 Het Podium folk

In de voetsporen van The Dubliners, The Clancy Brothers en The Chieftains staan The Kilkennys en Scrum tegenover elkaar op het strijdtoneel. Tenminste, een versus met een knipoog natuurlijk. Eén ding staat vast: deze gezellige folkbands maken er een knallend feest van!

The Kilkennys 

Je zult het niet raden... maar The Kilkennys komen uit de Ierse stad Kilkenny: een stad beroemd om zijn bieren en eeuwenlange geschiedenis. Als één van de vaandeldragers van de moderne Ierse folk geven de mannen klassieke folksongs en ballades een nieuwe twist. Je hoort klassiekers als Whiskey in the Jar, The Spanish Lady en Tell me Ma. Met hun vlotte, instrumentale ritmes en onvervalste Ierse humor krijgen de mannen iedere zaal zonder moeite mee! Niet voor niets worden the Kilkennys al jarenlang met open armen ontvangen in Hoogeveen, ze speelden al regelmatig op het Irish Festival in De Tamboer. 

Scrum 

De zes gedreven muzikanten van Scrum hebben een voorliefde voor energieke, eerlijke en spontane folk. De singles van hun laatste album Single Malt Folk waren al te horen op nationale radio in Duitsland, België en Nederland. Ieder optreden weer gaan de mannen tot het uiterste, zodat jij met een voldaan gevoel huiswaarts keert. En met de grote finale samen met The Kilkennys gaat dat zeker weten lukken!

It's time for Whiskey in the Jar! 

Speeldata

do 29 november 2018 20:30 Het Podium folk


Wachtlijst The Kilkennys vs. Scrum

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 16,00