Legends of Rock Tribute Tour

Motörhead by Snaggletoöth en Pantera by The Art Of Pantera

za 14 september 2019 21:00 Het Podium rock

De kaartverkoop start op 10 juni

Op zaterdag 14 september a.s. komt de LEGENDS of ROCK Tribute Tour met No.1 tributebands van Motörhead en Pantera naar Het Podium in Hoogeveen. Op deze unieke avond zorgen Motörhead by Snaggletoöth en Pantera by The Art Of Pantera voor weergaloze shows. Zowel hits als Ace of Spades, Hellraiser, Walk, Revolution Is My Name als de beste albumsongs van deze wereldbands zullen door deze No.1 tributebands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld. 

Deuren: 20.00 uur
Aanvang: 21.00 uur


Early bird-tickets: € 12,50 (beperkt beschikbaar)
Tickets dagkassa: € 17,50 

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste internationale tribute- en coverbands de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving. Met Motörhead by Snaggletoöth en Pantera by The Art Of Pantera is dit een unieke Rock-ervaring van het hoogste niveau. 

Motörhead by Snaggletoöth 

Jawel: Motörhead! Zonder twijfel de hardste, hardst werkende en hardst rockende band van de laatste 50 jaar! Zoals al vele beerdrinkers en hellraisers in eigen land en daar voorbij al sinds 2005 hebben ervaren houden Lloyd "Kiltmister" Koolen, John "JFK" Kuijpers and Roel "Rule" Sanders de nalatenschap van überbastard Lemmy Killmister alive en kicking! Everything is Röck and Röll!

Pantera by The Art Of Pantera

Een eerbetoon aan de band PANTERA, de masters of Groove Metal. The Art Of Pantera staat garant voor een lange set Pantera klassiekers, deze op zo’n dusdanige manier uitgevoerd dat zelfs de sound van de band dichtbij het origineel komt (Marcel speelt zelfs op een Dean DIME ML model en een Randall RG100es amp, dezelfde spullen die Dimebag destijds gebruikte). Gitarist Marcel Coenen (GODSCUM, The Theater Equation, Channel Zero, Sun Caged, Stormrider, System Pilot) is al sinds 1990 fervent Pantera-Fan toen het album Cowboys From Hell uitkwam. De gitaarlijnen van Dimebag inspireerden Marcel enorm. Ook drummer Spike Meulders (Stormrider) is al sinds het begin een groot Pantera fan, hij speelde destijds in de band Form waar ze een soort gelijke muziekstijl mee maakten. Voor de zang en de bas heeft Marcel zijn mede GODSCUM-bandleden Steven Tolkamp en Jochen Fuenders erbijgehaald.

Speeldata

za 14 september 2019 21:00 Het Podium rock


Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 16,25
Early Bird € 13,75

Meer info

legendsofrocktributetour.com