Het Nieuwe Masker

Tel uit je winst

za 30 november 2019 20:15 Het Podium theater

Deuren open: 19.30 uur
Aanvang: 20.15 uur

Theatergroep Het Nieuwe Masker komt terug met een nieuwe klucht! In de hilarische voorstelling Tel uit je winst kruipt Thijs Pannenkoek in de huid van Harrie Vermeulen. Het stuk is geschreven voor de internationaal vermaarde meester van de klucht: Ray Cooney. Hij was jarenlang hofleverancier van John Lanting’s Theater van de Lach en later van Jon van Eerd die een begrip maakte van Harrie Vermeulen. 

Over Tel uit je winst

Het is 1976 als Harrie, een brave kantoorbediende, op zijn verjaardag thuis komt met een verkeerd koffertje. Tijdens een metroritje is zijn koffer per ongeluk verwisseld met een andere. In plaats van de gebruikelijke inhoud, zijn agenda, enkele dossiers en een boterham met kaas/tomaat, bevat het koffertje 2.755.000 gulden. In een impuls besluit Harrie de koffer met geld te houden en met zijn tegenstribbelende vrouw Carla naar Rio de Janeiro te vertrekken. De vrienden die zijn uitgenodigd voor zijn verjaardags diner lopen voornamelijk in de weg en als de eigenaar van het verwisselde koffertje dood uit de Maas wordt gevist ontwikkelt zich een komisch blijspel met ontelbare persoonsverwisselingen en frequent gewijzigde vliegbestemmingen.

Tel uit je winst gaat op zaterdag 30 november in prèmiere in Het Podium!

Regie | Ronald van Essen
Spel | Thijs Pannekoek, Irene Ham, Rowin Bakker, Alys Scholing, Hans Goris, Monique Wieringa, Klarissa Hogeveen, Alexander van Doorn

Speeldata

za 30 november 2019 20:15 Het Podium theater


Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 12,50

Meer info

hetnieuwemasker.nl