Overruled Albumpresentatie

Incarceration, Nuclear Devastation

za 1 december 2018 21:00 Het Podium metal

Op zaterdag 1 december presenteert Overruled hun debuutalbum Hybris met een knallend live concert in Het Podium!

De band, afkomstig uit Hoogeveen en omgeving maakt Speed Metal / Thrash sinds hun oprichting in 2012. Een concert van deze mannen maakt indruk met songs die geweldig goed in elkaar zitten en een zeer energieke show. Een band waar je daadwerkelijk invloeden hoort van alle vier big four bands, namelijk de oude Metallica en Megadeth, Slayer en Antrax. Annihilator oprichter (Jeff Waters) heeft meegewerkt aan de super productie van het album Hybris.

Incarceration

Incarceration is een Braziliaans-Duits Death Metal duo gevestigd in Hamburg. De band is een geoliede machine met een zeer dik geluid en inmiddels een gevestigde naam gezien de vele gespeelde shows. Incarcerations kent een breed scala aan invloeden met bands zoals Nihilist, Repugnant, Sadistic Intent, Slayer, Sepultura and Repulsion. Verwacht bij deze band geen sloom gedoe, juist gas erop!

Nuclear Devastation

Nuclear Devastation opent de avond met explosieve D-beat Thrash. Deze Amsterdamse metalpunkers combineren de muziek van Crust en Zweedse Death Metal. Een muzikale combi die in Hoogeveen sowieso in de smaak valt. De turbo staat aan bij deze mannen!

Speeldata

za 1 december 2018 21:00 Het Podium metal


Wachtlijst Overruled

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 6,00