De Peppers + Rage Against The System

RHCP + RATM Tributes

za 11 januari 2020 20:30 Het Podium muziek

Deuren open: 20.00 uur
Aanvang: 20.30 uur

Voorverkoop € 10,-
Deurprijs: € 12,50

Begin jaren '90 maken twee bands uit Los Angeles met hun eigenwijze funk en rap, gecombineerd met vlammende rockmuziek faam in de muziekwereld: Red Hot Chili Peppers en Rage Against the Machine. Ze schreven klassiekers als By The Way, Californication, Otherside en het politiek geladen Killing In The Name. In beide bands was een belangrijke rol weggelegd voor de bassist, die zowel op plaat als bij live optredens een prominentere rol opeiste. Extra leuk voor basfreaks dus! 

De Peppers

Vier vrienden ontmoeten elkaar op het Artez conservatorium in Enschede. Hier trekt de buitengewone voorliefde voor de funkrock van Red Hot Chili Peppers ze bij elkaar. Het doel is duidelijk: een authentieke Peppersshow neerzetten met alles wat daarbij komt kijken. Een metronoom van een drummer, de dikste gitaarriffs en de meest funky slapbas. Gezamenlijk begeleiden die de rappende zanger Max in een waanzinnige show vol oppeppende energie. Kortom: een ware Peppersbelevenis! 

Rage Against the System

Vier jonge muzikanten, één podium, één liefde: Rage Against The Machine! Samengekomen in de krochten van Dynamo Eindhoven hebben de jonge heren van RATS elkaar gevonden in muzikantschap en speelenergie. De beste tracks die de band te bieden heeft worden zo nauwkeurig en krachtig mogelijk uitgevoerd, dat allemaal met een destructieve live performance. 

Dit is een avond die je niet wilt missen, dus koop snel kaarten. Now you do what they told ya!

Speeldata

za 11 januari 2020 20:30 Het Podium muziek


Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 10,00