Teenage Party Hoogeveen

Met Jay Zwarts

vr 26 oktober 2018 19:30 Het Podium teenage

Kaartverkoop gestart!

Voorverkoop € 8,50 inclusief één consumptie 
Deurprijs € 10,- 

Het Podium en De Tamboer presenteren een vernieuwde Teenage Party Hoogeveen! Ben jij erbij op vrijdag 26 oktober? Jay Zwarts, DJ Joep en Wolliewohl Junior & THYZR zijn in elk geval van de partij!

Jay Zwarts

De 18-jarige Jay uit Den Haag begon vorig jaar met het releasen van muziek, sindsdien maakte hij direct een grote opmars binnen de scene. Dankzij zijn enorme fanbase op Instagram, behaalde zijn eerste nummer Ze gaat los moeiteloos 100.000 streams op Spotify. Ook de volgende track Dame bereikte dit binnen 1 maand. Een daverende opmars voor zijn muzikale carrière. Je gaat zeker meer horen van Jay... grijp je kans om hem in Het Podium te zien!

DJ Joep, Wolliewohl Junior & THYZR zijn ook van de partij! DJ Joep is geen onbekende op de Teenage Party en zorgt iedere keer weer voor een super feestje!
THYZR is een relaxte 16-jarige dj en producer uit Emmen. Hij is al 6 jaar bezig met het draaien van muziek en maakt al 2 jaar zijn eigen danceproducties. Na enkele jaren veel geëxperimenteerd te hebben met andere genres, ging zijn interesse meer naar techhouse. Omdat dit genre het publiek altijd goed doet viben! Op zijn eigen label Bamboombeats brengt hij zijn tracks wereldwijd uit. Hij draait regelmatig op festivals, evenementen en in clubs door heel Nederland. Velen kennen hem van de samenwerkingen zoals ‘Bounty’ en ‘Deep Labyrinth’, verder is hij altijd te herkennen aan zijn donkerbruine zonnebril en merchandise!
Leon, a.k.a Wolliewohl Junior: deze Dr. Pepper verslavende Youtuber zie je overal. Is hij geen video in de stad aan het opnemen, dan zit hij wel weer schreeuwend voor een microfoon. Misschien ken je hem van de video met Kalvijn of zijn komische typetjes. Leon houdt zeker van een feestje en gaat zijn publiek offline entertainen.

100% fris!

Teenage Party Hoogeveen is een alcoholvrij feest voor jongeren van 12 tot 16 jaar. 

Speeldata

vr 26 oktober 2018 19:30 Het Podium teenage


Wachtlijst Teenage Party Hoogeveen met Jay Zwarts

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 8,50