Ten Times A Million

Born Tomorrow Tour

za 7 november 2020 20:30 Het Podium alternatief rock

Maak je klaar voor een intiem concert van Ten Times A Million in Het Podium. Er is een heel beperkt aantal plaatsen, wees er snel bij!

De veelbelovende Nederlands-Duitse alternatieve rockband Ten Times A Million werd in 2012 opgericht en speelt sinds 2016 onder de huidige naam. De band heeft een eigenzinnige sound waarin ze filmische sferen met euforie vermengen. Hun muziekstijl en moderne productie doet bij vlagen denken aan bands als Arctic Monkeys, Queens of the Stone Age en Nothing But Thieves. De band speelde al vele liveshows en deelde al affiches met Red Hot Chili Peppers en Nothing But Thieves, ook speelden ze al op Eurosonic/Noorderslag. 

In 2018 werd hun debuut-EP met de eerste single When The Lights Go Out uitgebracht, deze werd opgenomen in de legendarische Air Studios in Londen. De band werd gespeeld op onder meer NPO Radio 2, 3FM, Kink FM, Pinguin Radio en speelde veel festivalshows op Paaspop, Zwarte Cross, Dauwpop en meer. In augustus 2020 werd de nieuwe EP Born Tomorrow gereleased. 

Born Tomorrow EP

De vier nummers van de EP werden geschreven in samenwerking met Nothing But Thieves-gitarist Dom Craik, producer Julian Emery en songwriter Jim Irvin. Dit team werkte ook aan Nothing But Thieves-hits als Sorry, Amsterdam, Trip Switch en het Nothing But Thieves-album Broken Machine. 

Speeldata

za 7 november 2020 20:30 Het Podium alternatief rock


Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 15,00

Meer info

tentimesamillion.com