The Bluebettes Tuinconcert

Het Buiten Podium

za 26 september 2020 19:30 Beeldentuin rock pop

za 26 september 2020 21:30 Beeldentuin rock pop

Best of the Sixties

Ze zijn alle vijf geboren in de jaren ’70 en ’80, maar hun hart ligt bij de muziek uit de sixties. Deze goedlachse, swingende vrouwenband speelt tijdens Best of the Sixties hun favoriete sixties-songs én die van het publiek. Waar de zangeressen in de jaren '60 keurig netjes opgesteld voor de begeleidingsband hun danspasjes uitvoerden, pakken The Bluebettes het helemaal anders aan; zij klimmen zèlf achter de drums, de basgitaar, de gitaar en toetsen. Je wordt meegenomen op trip down memory lane, dwars door de verschillende muziekstijlen uit die periode: van hartverscheurende country, opzwepende rock-‘n-roll tot tijdloze soul van groepen als The Supremes en The Ronettes. De prachtige liedjes, humor en herkenning zorgen nog minstens een week lang voor een glimlach op je gezicht! 

Het Buiten Podium: tuinconcerten 

Deze concerten maken onderdeel uit van de reeks tuinconcerten: Het Buiten Podium. Het Podium trekt erop uit en organiseert in samenwerking met De Tamboer een maand lang ieder weekend concerten in de tuin van het theater. Bekijk het volledige programma hier.

Tickets

In verband met de 1,5 meter afstand opstelling kun je 2, 3 of 4 kaarten bestellen. Wil je een los kaartje kopen? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0528-280180 of info@detamboer.nl.

Bij uiterst slecht weer kunnen we besluiten het concert naar binnen in De Tamboer te verplaatsen. Bij de zalen van De Tamboer werken we met vier verschillende ingangen en blokken in de zaal: rood, blauw, geel en groen. Daarover lees je hier meer. De verschillende tickets met bijbehorende kleuren, gelden dus alleen bij verplaatsing naar binnen. Voor het tuinconcert is er geen onderscheid in tickets. 

Let op: dit concert vindt plaats bij De Tamboer aan de Hoofdstraat 17

Speeldata

za 26 september 2020 19:30 Beeldentuin rock pop

za 26 september 2020 21:30 Beeldentuin rock pop


ingang even ROOD

Naam Vanaf
Normaal € 17,50

ingang oneven GROEN

Naam Vanaf
Normaal € 17,50

ingang even GEEL

Naam Vanaf
Normaal € 17,50

ingang oneven BLAUW

Naam Vanaf
Normaal € 17,50

Meer info

thebluebettes.com