The Claptunes

Big bo

za 31 maart 2018 20:00 Het Podium muziek blues

Deuren open: 20.00 uur
Voorprogramma: 20.30 uur
Aanvang: 21.00 uur

Bestel je kaarten in de voorverkoop? Dan ontvang je 1 gratis consumptie.

Eric Clapton in Hoogeveen?

Eric Clapton komt dit jaar weer niet in Grolloo maar is, zaterdag 31 maart, wel te horen in Het Podium in Hoogeveen, gepassioneerd vertolkt door Claptunes. Dit is het resultaat van een hernieuwde samenwerking tussen bluespromoter Whitemoore Projects en onze lokale popzaal Het Podium. De avond wordt extra luister bijgezet door niemand minder dan Big Bo die het voorprogramma verzorgd, het na programma en de pauze. Kortom, wederom een unieke bluesbeleving.

Claptunes zijn vier muziekvrienden, ervaren rasmuzikanten met de energie van een stel jonge honden.
In 2014 begonnen in het oefenhok met als doel om samen een bluesband te beginnen. Vanaf de eerste noten was het raak en het idee om er iets speciaals van te maken ontstond al snel: het songbook van Eric Clapton!

Claptunes neemt je mee langs de songs van Cream, Blind Faith,

Derek and the Dominos en het solowerk van mister Slowhand.
Vrije, maar zeker herkenbare versies van Clapton 'classics' als: Cocaïne, Wonderfull Tonight, Sunshine of your love en Crossroads komen uiteraard voorbij, terwijl ook de echte bluesliefhebbers helemaal op hun wenken worden bediend. Een optreden van Claptunes is een muziekreis door de tijd, die iedere fan van classic rock, blues en sfeervolle live muziek zal aanspreken.
De dampende blues spat om je oren, met regelmatig een klein verhaaltje achter de songs. Een te gekke muziekbeleving waar vele bluesliefhebbers in binnen -en buitenland als getuige van waren!

Claptunes speelde de afgelopen tijd veel op de mooiste bluespodia van het land zoals Bluescafé Apeldoorn, l'ésprit Rotterdam, Roepaen in Ottersum en The Shack in Amsterdam en zaterdag 31 maart in Het Podium te Hoogeveen.

Bo Brocken (artiestennaam: Big Bo) speelt zijn blues met hart en ziel. Met zijn ongepolijste, soulvolle stem begeleidt hij zichzelf op akoestische en elektrische gitaar, steel dobro, "cigarbox" gitaar, snare drum, hi-hatt en bassdrum. In deze "one-man-band" setting speelt hij naast eigen werk voornamelijk blues-klassiekers uit de jaren '30, '40 en '50 waarbij onversneden en vaak obscure Deltablues de boventoon voert. Emotionele akoestische Blues, vlotte Ragtime en doorleefde Deltablues, songs vol bezieling gebracht, worden doorspekt met virtuoos spel op slide-gitaar en rudimentair fingerpicking-werk.

Speeldata

za 31 maart 2018 20:00 Het Podium muziek blues


Wachtlijst The Claptunes

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 10.00