The Stones Sessions

A tribute to the Rolling Stones

za 28 september 2019 20:30 Het Podium Rock

Voorverkoop € 15,-
Dagprijs € 17,50

Deuren open: 20.00 uur
Aanvang: 20.30 uur 

Mick Jagger en Keith Richards zijn al decennia lang mythische figuren in de popmuziek. Het is daarom ook niet voor niets dat vijf talentvolle muzikanten (bekend van oa. Nielson, The Royal Engineers, Lisa Lois en Money & The Man) zich op het rijke oeuvre van The Rolling Stones hebben gestort. De muziek van “The Greatest Rock’n Roll band in the world” gaat terug tot begin jaren zestig en is voor veel muzikanten een enorme inspiratiebron. De livesensatie die Stones Sessions met zich meebrengt komt gevaarlijk dicht in de buurt van de beruchte shows uit de jaren zeventig waar The Rolling Stones om bekend staan.

Rock 'n Roll Circus Tour

Stones Sessions is dé grote verrassing dit jaar in tribute-land. In een dampende rock 'n roll show vol eigenheid, muzikaliteit en doorzettingsvermogen worden hits als Paint it Black en Honky Tonk Women nieuw leven ingeblazen.
The Rolling Stones spelen uiteraard nog, maar met Stones Sessions is het alsof je teruggaat naar de roerige jaren zeventig waarbij de ene na de andere hit de zaal in wordt geslingerd, inclusief zweet, blues, rokende gitaarversterkers, geleid door de pittige rocksound van zanger Jeffrey Hendriks.

Stones Sessions begint dit najaar aan haar tweede clubtour. Na een druk festivalseizoen tourt de band wereldwijd verder langs de ABC-eilanden en acht steden in China. Gelukkig is er ook nog tijd voor een show in ons eigen Podium!

De Rock 'n Roll Circus tour dankt haar naam aan het concert/tv-show uit 1968 waarbij de Stones in een circustent optraden samen met oa The Who, John Lennon, Eric Clapton, Jethro Tull en meer.

>

Speeldata

za 28 september 2019 20:30 Het Podium Rock


Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 15,00

Meer info

stonessessions.nl/