Tim Knol en Tangarine Tuinconcert

Het Buiten Podium

za 12 september 2020 20:30 Beeldentuin pop singer-songwriter

Tim Knol

In 2010 werden alle jongensdromen van Tim Knol waarheid: spelen op grote podia, ontmoetingen met muzikale helden en het kunnen leven van muziek. Tim bewandelde drie albums lang het grillige rock ’n’ roll pad. Daarna besloot hij te doen waar hij zich goed bij voelde. Het resultaat? Diverse Lost & Found theaterconcerten waarin niet alleen zijn muziek, maar ook zijn bijzondere verzamelingen fotocamera’s, platen en verhalen centraal stonden. Garagepopband The Miseries als uitlaatklep voor lekkere punk-energie. Tim Knol & the Blue grass boogiemen om zijn liefde voor country en bluegrass te uiten. De Wandelclub, zijn antwoord op de coronacrisis, waarin wandelen door de natuur en genieten van livemuziek samen komen.
Tim Knol komt nu naar Hoogeveen voor een akoestische set in de tuin, genieten!

Tangarine

Tweelingbroers Sander en Arnout van Tangarine zijn ook geen onbekende in Hoogeveen.
De mannen uit Assen vormen het bewijs dat broers de beste harmonievocalen kunnen voortbrengen. Tangarine werd in 2013 een landelijk fenomeen toen ze huisband werden van DWDD. Daarna volgden vele succesvolle tournees in poppodia en theaters. Ook werken ze regelmatig samen met de Amerikaanse band Calexico. Tangarine nam de laatste platen op in Tucson, Arizona.  
Sander en Arnout stonden al eerder op het Singer-songwriter Festival in De Tamboer, waar ze zelfs enkele liedjes samen met Tim Knol speelden. Misschien zit dat er vanavond ook wel in?

Het Buiten Podium: tuinconcerten 

Dit concert maakt onderdeel uit van de reeks tuinconcerten: Het Buiten Podium. Het Podium trekt erop uit en organiseert in samenwerking met De Tamboer een maand lang ieder weekend concerten in de tuin van het theater. Bekijk het volledige programma hier.

Let op: dit concert vindt plaats bij De Tamboer aan de Hoofdstraat 17

Speeldata

za 12 september 2020 20:30 Beeldentuin pop singer-songwriter


ingang even ROOD

Naam Vanaf
Normaal € 17,50

ingang oneven GROEN

Naam Vanaf
Normaal € 17,50

ingang even GEEL

Naam Vanaf
Normaal € 17,50

ingang oneven BLAUW

Naam Vanaf
Normaal € 17,50