Trashfest

Seein Red, Teethgrinder, Gewoon Fucking Raggen, Dead Loyalty

za 2 november 2019 20:30 Het Podium hardcore punk

Deuren open: 18.00 uur
Aanvang: 19.00 uur

Eindelijk, terug van weggeweest: een nieuwe editie van Trashfest! Met vier fantastische bands: Teethgrinder, Task Force Beer, 1st Class Collapse, Seein Red, Dead Loyalty, De Tegenpartij en Gewoon Fucking Raggen. En de legendarische DJ OP zal draaien tijdens de pauzes en afterparty!

Teethgrinder

Deze band werd begin 2013 opgericht, nadat de bandleden in andere groepen ervaring hadden opgedaan, zoals DrDoom en Greyline. Ze zijn beïnvloed door een breed scala aan muziekgenres, vermengen de woede van grindcore met black- en death-metal en weten daar zelfs een vleugje hardcore, post-metal, drone en stoner op te nemen. 

Task Force Beer

De Duitse band is actief sinds 2015 en speelt death metal, groove metal en grindcore. 

1st Class Collapse

Grindcore, hardcore, powerviolence band uit het Duitse Koblenz, die in 2016 de Endverbraucher EP uitbracht.

Seein Red

Politieke hardcore/punkband uit Amersfoort, met een communistisch-socialistische inslag. De groep brengt met grote regelmaat 7 inches, lp's en cd's uit en treedt met grote regelmaat op in met name Nederland en België.

Dead Loyalty

Men neme trauma, marteling en nihilisme met een vleugje totale vernietiging. Vermeng dit met Entrapment, Black Rodeo en Bloodbastard en voilá: je hebt het gewelddadige recept van Dead Loyalty. Afkomstig uit de sloppenwijken van Klazienaveen, is dit vers opgestane kwartet meer dan klaar om alles te vernietigen.

De Tegenpartij

Geen gezeik, iedereen rijk. Dat is het motto van deze hardcore band uit Meppel.

Gewoon Fucking Raggen

Moeten we nog toelichten? De naam zegt toch al genoeg?!

Speeldata

za 2 november 2019 20:30 Het Podium hardcore punk


Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 10,00