Trashfest

Seein Red, Teethgrinder, Gewoon Fucking Raggen, Dead Loyalty

za 2 november 2019 20:30 Het Podium hardcore punk

Eindelijk, terug van weggeweest: een nieuwe editie van Trashfest! Met vier fantastische bands: Seein Red, Teethgrinder, Gewoon Fucking Raggen en Dead Loyalty!

Teethgrinder

Deze band werd begin 2013 opgericht, nadat de bandleden in andere groepen ervaring hadden opgedaan, zoals DrDoom en Greyline. Ze zijn beïnvloed door een breed scala aan muziekgenres, vermengen de woede van grindcore met black- en death-metal en weten daar zelfs een vleugje hardcore, post-metal, drone en stoner op te nemen. 

Seein Red

Politieke hardcore/punkband uit Amersfoort, met een communistisch-socialistische inslag. De groep brengt met grote regelmaat 7 inches, lp's en cd's uit en treedt met grote regelmaat op in met name Nederland en België.

Dead Loyalty

Men neme trauma, marteling en nihilisme met een vleugje totale vernietiging. Vermeng dit met Entrapment, Black Rodeo en Bloodbastard en voilá: je hebt het gewelddadige recept van Dead Loyalty. Afkomstig uit de sloppenwijken van Klazienaveen, is dit vers opgestane kwartet meer dan klaar om alles te vernietigen.

Gewoon Fucking Raggen

Moeten we nog toelichten? De naam zegt toch al genoeg?!

Speeldata

za 2 november 2019 20:30 Het Podium hardcore punk


Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 10,00