Def Americans Tuinconcert - UITVERKOCHT

Het Buiten Podium

za 3 oktober 2020 19:30 Beeldentuin rock tribute country

za 3 oktober 2020 21:30 Beeldentuin rock tribute country

Dit concert is verplaatst naar 3 oktober 2020 en vindt plaats in de Beeldentuin van De Tamboer, als onderdeel van de reeks tuinconcerten Het Buiten Podium.

UITVERKOCHT!

12,5 jaar Johnny Cash Tribute

Def Americans Johnny Cash Tribute komt langs ter gelegenheid van hun 12,5 jarige jubileum. Verwacht een show met daarin een selectie van alleen het allerbeste en allermooiste uit honderden optredens waarin de songs van de legendarische Man In Black centraal stonden. Speciaal voor deze gelegenheid is de band op pad met een nieuwe cd/elpee met daarop bekende nummers en bijzondere band favorieten. Ook is er in samenwerking met Beerze Bier een exclusieve Pale Ale uit de brouwerij komen rollen, zodat er speciaal getoost kan worden op dit bijzondere jubileum! 

De songs die The Man in Black zelf met zoveel liefde en overtuiging wist te brengen worden nieuw leven ingeblazen door de Def Americans Johnny Cash Tribute. Als geen ander weten deze Brabanders meer dan 50 jaar later de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken. Het definitieve 'seal of approval' werd afgegeven in 2013 toen Johnny’s jongere broer Tommy Cash de band benaderde om hem te begeleiden tijdens zijn My Brother Johnny concerten in Nederland.

Het Buiten Podium: tuinconcerten 

Dit concert maakt onderdeel uit van de reeks tuinconcerten: Het Buiten Podium. Het Podium trekt erop uit en organiseert in samenwerking met De Tamboer een maand lang ieder weekend concerten in de tuin van het theater. Bekijk het volledige programma hier.

Tickets

In verband met de 1,5 meter afstand opstelling kun je 2, 3 of 4 kaarten bestellen. Wil je een los kaartje kopen? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0528-280180 of info@detamboer.nl. 

Bij uiterst slecht weer kunnen we besluiten het concert naar binnen in De Tamboer te verplaatsen. Bij de zalen van De Tamboer werken we met vier verschillende ingangen en blokken in de zaal: rood, blauw, geel en groen. Daarover lees je hier meer. De verschillende tickets met bijbehorende kleuren, gelden dus alleen bij verplaatsing naar binnen. Voor het tuinconcert is er geen onderscheid in tickets.

Let op: dit concert vindt plaats bij De Tamboer aan de Hoofdstraat 17

Bij slecht weer wordt het concert verplaatst naar de Tamboerzaal en zijn de ingangen op basis van kleuren rood, groen, geel en blauw van toepassing. Lees hier meer.

Speeldata

za 3 oktober 2020 19:30 Beeldentuin rock tribute country

za 3 oktober 2020 21:30 Beeldentuin rock tribute country


ingang even ROOD

Naam Vanaf
Normaal € 17,50

ingang oneven GROEN

Naam Vanaf
Normaal € 17,50

ingang even GEEL

Naam Vanaf
Normaal € 17,50

ingang oneven BLAUW

Naam Vanaf
Normaal € 17,50

Meer info

defamericans.nl