U!TdagenD Anders

Cultureel openingsfestival

za 5 september 2020 11:00 Hele gebouw festival

U!TdagenD Hoogeveen is al jarenlang de traditionele opening van het culturele seizoen. Tja, dat gaat dit jaar natuurlijk allemaal nét even anders. Maar ook met coronamaatregelen gaan we toch door, alleen op een iets andere manier dan gewoonlijk. Daarom presenteren Theater De Tamboer, Het Podium, Scala Centrum voor de Kunsten, Bibliotheek/Verhalenwerf en de Vrienden van De Tamboer op 5 september: U!TdagenD Anders!

Reserveren

Wat is er dan precies zo anders? De grootste verandering is dat voor de meeste onderdelen van het programma gereserveerd moet worden. De reservering opent 19 augustus. Zo kunnen wij garanderen dat er niet teveel mensen tegelijkertijd in onze gebouwen zijn, waardoor we te allen tijde 1,5 meter afstand kunnen behouden. Ook zal het programma niet alleen in en om De Tamboer plaatsvinden, maar zijn er ook activiteiten in de Bibliotheek en Scala. Het complete programma volgt in augustus, maar we kunnen alvast een tipje van de sluier oplichten. 

Beeldentuin vol kinderactiviteiten

In de Beeldentuin achter De Tamboer is er van alles te beleven en zien voor kinderen. Voor deze activiteiten hoef je niet te reserveren, maar wij zullen er wel voor zorgen dat er nooit teveel mensen tegelijkertijd in de tuin zijn. Laat je meevoeren in de liedjes en verhalen van poppenspeelster Lucienne, kom naar de feestelijke mee-doe-voorstelling van Daan Draait en tover met jouw fantasie en handigheid een drankpak om tot uniek hoofddeksel. Bekijk hier het volledige programma.

Muziek in de Tamboer

In de Tamboerzaal en Passagezaal geniet je tijdens U!TdagenD Anders van diverse artiesten! Goa lös met Pé & Rinus of waan je terug in de tijd met Meisjes van 60 in de Tamboerzaal. Laat je in de Passagezaal verrassen door prachtige liedjes van Stephanie Struijk. Dick van Altena slaat een muzikale arm om je schouder. De toegang tot alle voorstellingen is gratis, maar reserveer hieronder wel even een kaartje:

Pé & Rinus – Anderhalvemetersessies
Het Uur van de Wolf – Meisjes van 60
Stephanie Struijk – Fijn zo
Dick van Altena – Arm om je schouder

Bibliotheek & Scala Centrum voor de Kunsten

Tijdens U!TdagenD Anders is er ook van alles te beleven in de Bibliotheek/Verhalenwerf en Scala Centrum voor de Kunsten. Denk aan zelf je instrument bespelen, verrassende workshops en genieten van mooie verhalen. Het programma volgt in augustus.

Speeldata

za 5 september 2020 11:00 Hele gebouw festival


Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 0,00

Meer info

U!TdagenD Hoogeveen