De Vliegende Hollander

Theatergroep Het Nieuwe Masker

za 14 april 2018 20:30 Het Podium toneel

Deuren open: 20.00 uur
Voorverkoop € 9,- / Op de avond zelf € 10,-
Jongeren t/m 15 jaar € 3,-

Deze theatervoorstelling vertelt het huiveringwekkende en bloedstollende verhaal van: ‘De Vliegende Hollander’. Of liever gezegd het verhaal van: ‘de zoektocht naar De Vliegende Hollander’. Wat iets heel anders is, maar op hetzelfde neerkomt, omdat het ook over de Vliegende Hollander gaat. Huiveringwekkend en bloedstollend klinkt misschien behoorlijk spannend, maar wees gerust; de voorstelling is doorspekt van doldwaze humor, kluchtige elementen en technische decor-hoogstandjes. Je zou kunnen zeggen dat er sprake is van een kluchtige comedy, maar dat klinkt toch een stuk minder spannend. Bovendien, beste lezer, kunnen wij alvast verklappen dat de Hollander aan het eind van de voorstelling gevonden wordt, zodat het publiek hem in levende lijve, of misschien wel in dode lijve, kan aanschouwen. Ruwe zeeën worden aangedaan, een poncho wordt dan ook van harte aanbevolen.

Het nieuwe masker speelt deze theater te water comedy voor jong (vanaf 12 jaar) en oud (tot 108 jaar) en Jan en Alleman. Schip Ahoy!

Regie: Ronald van Essen
Spel: Jeroen Ham, Irene Ham, Erla Bakker, Bart Kroezen, Hans Goris, Rowin Bakker, Rachel Voordewind, Thijs Pannekoek en Klarisa Hogeveen
Tekst : Just Vink

Speeldata

za 14 april 2018 20:30 Het Podium toneel


Wachtlijst De Vliegende Hollander

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 9.00

Meer info

hetnieuwemasker.nl