Wild Romance

No Time Rock Tour

za 7 december 2019 20:30 Het Podium Rock

Voorverkoop €19,-
Deurprijs €20,-

Deuren open: 20.00 uur
Aanvang: 20.30 uur

Wild Romance terug? Wild Romance is al zes jaar terug! En dat hebben we vorig jaar geweten in een bomvol Podium. Daarom komen de mannen in december opnieuw voor een heerlijke rockshow naar Hoogeveen!

Sommigen zullen zelfs zeggen dat ‘the Wild Romance van Herman Brood’ nooit is weggeweest. Maar wie aan de Wild Romance denkt, die denkt in eerste instantie toch aan die gouden periode van eind jaren zeventig en begin jaren tachtig. Herman Brood en his Wild Romance groeiden uit tot rockstars zoals Nederland nog nooit had gekend, met albums als Shpritsz - Cha Cha en succesnummers als Saturday Night, Dope Sucks, Rock & Roll Junkie, Never Be Clever.
Het was sex, drugs, rock 'n' roll en een hoop opwinding als Herman Brood & His Wild Romance op het podium stonden. Met naast Brood natuurlijk Dany Lademacher, de door de wol geverfde gitarist uit België die even hard rockend als subtiel swingend uit de hoek kon komen en wat later kwam David Hollestelle die net zo venijnig kon riffen als hij eruit zag.

Verwacht nieuwe songs, maar natuurlijk ook al die legendarische Herman Brood hits.

De pers over het album No Time:

"Een hele lekkere plaat" - Music Maker ****
"Fijne korte riffgerichte rocksongs en het opvallend pakkend YOU" - Soundz

Dany Lademacher is door Gitarist uitgeroepen tot beste All Time Top-gitarist!

Speeldata

za 7 december 2019 20:30 Het Podium Rock


Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 19,00

Meer info

wildromance.eu