Wild Romance

Veronica Tapes Tour

za 7 december 2019 20:30 Het Podium Rock

Voorverkoop €19,-
Deurprijs €20,-

Deuren open: 20.00 uur
Aanvang: 20.30 uur

Wild Romance terug? Wild Romance is al zes jaar terug! En dat hebben we vorig jaar geweten in een bomvol Podium. Daarom komen de mannen in december opnieuw voor een heerlijke rockshow naar Hoogeveen!

Sommigen zullen zelfs zeggen dat ‘the Wild Romance van Herman Brood’ nooit is weggeweest. Maar wie aan de Wild Romance denkt, die denkt in eerste instantie toch aan die gouden periode van eind jaren zeventig en begin jaren tachtig. Herman Brood en his Wild Romance groeiden uit tot rockstars zoals Nederland nog nooit had gekend, met albums als Shpritsz - Cha Cha en succesnummers als Saturday Night, Dope Sucks, Rock & Roll Junkie, Never Be Clever.
Het was sex, drugs, rock 'n' roll en een hoop opwinding als Herman Brood & His Wild Romance op het podium stonden. Met naast Brood natuurlijk Dany Lademacher, de door de wol geverfde gitarist uit België die even hard rockend als subtiel swingend uit de hoek kon komen en wat later kwam David Hollestelle die net zo venijnig kon riffen als hij eruit zag.

Veronica Tapes

Hun live Shows worden door zowel blije fans als echte muziekkenners met open armen ontvangen.  De band is hot, hun agenda stroomt vol met optredens in binnen en buitenland. Na de vorig jaar uitgekomen cd No Time die ook zeer goed werd ontvangen door pers en publiek vonden de mannen tijdens deze drukte ook nog eens tijd om elke maand heel vroeg in de ochtend live op te treden bij Giel Beelen in zijn Veronica Studio. Deze unieke Veronica Tapes zijn nu verzameld en gebundeld tot een unieke live Vinyl EP die in een beperkte oplage op de markt komt. Wild Romance Live @ Veronica Tapes zijn nu klaar. De platenpersen draaien, dus kom langs en maak ook deze legendarische Wild Romance Live Vinyl release party’s mee! Deze unieke Vinyl EP is te verkrijgen in de zaal.

Verwacht nieuwere songs, maar natuurlijk ook al die legendarische Herman Brood hits.

De pers over het album No Time:

"Een hele lekkere plaat" - Music Maker ****
"Fijne korte riffgerichte rocksongs en het opvallend pakkend YOU" - Soundz

Dany Lademacher is door Gitarist uitgeroepen tot beste All Time Top-gitarist!

Speeldata

za 7 december 2019 20:30 Het Podium Rock


Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 19,00

Meer info

wildromance.eu