Vrijwilliger worden

Functies in Het Podium

In Het Podium werkt een groot aantal vrijwilligers. Deze mensen houden Het Podium draaiende tijdens de concerten. Er zijn verschillende functies die je in kunt vullen. Bar, Kassa, keuken, techniek, fotografie en garderobe. Voor deze functies zijn we altijd op zoek naar mensen.
Wil je aan het werk als vrijwilliger? Mail dan naar info@hetpodium.nl en vermeld vrijwilliger worden in de onderwerpregel.

Programmeurs

Lijkt het je leuk om concerten of activiteiten (theater, workshops enz) te organiseren? Dat kan! Werk samen met de mensen van Het Podium jóuw idee uit en organiseer jouw eigen droomactiviteit!! Alle genres zijn welkom zolang JIJ het maar helemaal geweldig vindt! (HipHop, Hardcore Punk, SingerSongwriter enz enz)

Kassa

Je zal op een mooie plek binnen Het Podium aan het werk gaan, je bent ontvangend gastheer of vrouw. Je hebt een leuk contact met de gasten en niet onbelangrijk: je bent de eerste kennismaking met Het Podium voor velen. Een mooie en dankbare taak binnen Het Podium.

Garderobe

Je bent een van de eerste gezichten die de gasten tegen komen en het laatste gezicht als de gasten het pand weer verlaten. Je bent mede verantwoordelijk voor de gastvrijheid en het veilig opbergen en bewaken van gasten hun prive spullen.

Bar

Tijdens acticiteiten heb je omgang met klanten van diverse pluimage. Je bent een boegbeeld voor Het Podium, want je staat in direct contact met onze gasten. Je bent gemiddeld van een uur of 19 tot een uur of 1 aan het werk

Koks

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwillige koks om weekends te koken voor diverse bands. Dit is een uitdagende functie, waarin je veel verschillende mensen tegen komt en kookt voor de artiesten uit binnen- en buitenland. Een eervolle baan binnen Het Podium.

Techniek

Ben je geinteresseerd in licht- en/of geluidstechniek? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je leert het vak van de enthousiaste jongens (en meisjes!) die in Het Podium al lange tijd geluid en licht verzorgen voor onze activiteiten en we organiseren daarnaast ook licht- en geluidscursussen voor onze vrijwilligers.

Fotografie

Het is ons niet onbekend dat mensen graag foto's van de concerten (en van henzelf uiteraard) terug willen zien. We hebben daarom ook altijd een aantal fotografen paraat staan om de mooiste kiekjes te maken tijdens onze activiteiten. De foto's worden altijd binnen een paar dagen geplaatst op Facebook, zodat ze bereikbaar zijn voor iedereen.

DJ`s

Voor de verschillende avonden zijn we op zoek naar DJ`s om het publiek op te warmen en te vermaken tijdens de diverse avonden. Wil je DJ worden in Het Podium? Mail dan even met ons!