Agent Steel - 2023 - Het Podium
Screamer - 2023 - Het Podium

Agent Steel (USA)

+ Screamer

Op donderdag 23 november komen de metal bands Agent Steel en Screamer naar Het Podium!

Agent Steel

Agent Steel, de Amerikaanse speed metal band uit Los Angeles, is terug! Na een roerige geschiedenis, inclusief meerdere reünies, is de band weer actief en klaar om te rocken.

Agent Steel staat bekend om hun high-energy optredens en het vermogen om het publiek mee te slepen in een wereld van onvervalste metal. Met hun recente album No Other Godz Before Me bewijzen ze dat ze nog steeds in topvorm zijn en nieuwe muziek produceren die fans van alle generaties zal aanspreken. Bereid je voor op een avond vol opwindende riffs, krachtige drums en pakkende melodieën.

Agent Steel brengt de adrenaline van de jaren '80 weer tot leven en is klaar om je te laten headbangen tot je erbij neervalt. Mis deze kans niet om de metalgeschiedenis in actie te zien. 

John Cyriis - vocals
Lamar little - drums
Kelly Conlon - bass
Nikolay Atanasov - guitar 
Justin Zych - guitar

Screamer

Screamer, de Zweedse heavy metal band, brengt de ware geest van heavy metal tot leven met hun krachtige muziek en energieke optredens. Met hun nieuwste album, Highway of Heroes, bewijzen ze dat ze klaar zijn om het publiek te overdonderen.

De band, opgericht in de donkere bossen van landelijk Zweden, is geworteld in de tradities van heavy metal en staat garant voor goede muziek, goed bier en goede tijden. Screamer's muziek combineert invloeden van rocklegendes zoals Dio, Iron Maiden en Judas Priest, wat resulteert in een tijdloze heavy metal-essentie.

Met hun nieuwe album hebben ze zich verder ontwikkeld als songwriters en gewerkt met producer Gustav Hjortsjö van Bullet. Alle nummers op het album beloven hits te zijn, zonder opvulling. Screamer heeft over de hele wereld opgetreden en staat bekend om hun energieke shows. Dus kom en sluit je aan bij Screamer op een epische reis op de "Highway of Heroes"! 

Andreas Wikström - vocalist
Henrik Petersson - drummer
Dejan Rosic - gitaar
Fredrik Svensson Carlström - bass
Jonathan Aagaard Mortensen - bass