Mooi Wark in Het Podium, foto's door Narrow Fotografie
Mooi Wark in Het Podium, foto's door Narrow Fotografie
Rage Against The System is een RATM tributeband.
Trashfest in 2019, terug van weggeweest.
The Doors in Concert met alle hits van the Doors.

Vrijwilligers

Versterk jij ons vrijwilligersteam?

Het Podium kan niet draaien zonder vrijwilligers. Als vrijwilliger help je mee tijdens concerten en activiteiten, dat kan in verschillende functies. We zijn altijd op zoek naar mensen om ons team te versterken. Dus heb je hart voor muziek en ben je enthousiast? Vul dan onderstaande formulier in en meld je aan als vrijwilliger. Laat ons weten naar welke functie jouw voorkeur uitgaat!

Voordelen:

 • Je mag gratis concerten in Het Podium bezoeken (in overleg met +1)
 • Je hebt medezeggenschap over wie en wat er in Het Podium te zien is
 • Je kunt je eigen muziekexpertise inzetten om de belevenis van Het Podium te verbeteren

Je krijgt ook:

 • Cursussen (bijv. Horeca-cursus en BHV).
 • Op maat gemaakte oordoppen (wanneer je minimaal 6x per half jaar werkt)
 • Drie vrijwilligersbijeenkomsten per jaar
 • Een jaarlijks vrijwilligersuitje
 • 2x2 vrijkaarten voor Theater De Tamboer

Good to know, jij bent:

 • ...18 jaar of ouder
 • ...minimaal 2x per maand beschikbaar om te werken
 • ...betrouwbaar; je snapt dat we op je moeten kunnen bouwen

Wat zoeken wij?

Allround (horeca) medewerker

Als allround (horeca) medewerker ben je hét aanspreekpunt voor de gasten. Je vindt het daarom leuk om contact te hebben met publiek en vervult de rol van ontvangend gastheer of gastvrouw. Dat gebeurt niet alleen achter de bar, maar kan ook bij de kassa of garderobe zijn. Een gastvrij, vriendelijk onthaal is dus van groot belang. Als boegbeeld voor Het Podium heb jij omgang met vele, diverse mensen, want ieder concert trekt zijn eigen publiek. Je begint vroeg op de avond en zult als één van de laatsten het pand verlaten ’s nachts. Je bent dus niet bang voor hard werken.

Creative Crew

Houd jij van muziek en wil je helpen om van Het Podium hét poppodium van Drenthe te maken? Geef je dan op en word lid van de Creative Crew! Dit betekent dat je ons marketingteam ondersteunt door middel van online en offline promotie. Denk hierbij aan interviews houden met artiesten, recensies schrijven of korte video’s maken voor social media. Ook sluit je aan bij een aantal meetings in het

jaar (wij zorgen voor de snacks!) waarbij je jouw expertise inzet om Het Podium naar een hoger niveau te tillen.

Fotografie

Weet jij het perfecte plaatje te schieten en wil je tegelijkertijd genieten van een goede show? Meld je dan aan als fotograaf van Het Podium. Misschien zie je jouw foto's later weer verschijnen op de social media kanalen van jouw favoriete artiest!

DJ

De band heeft Het Podium verlaten, maar het publiek is nog niet klaar om naar huis te gaan. Jij weet als geen ander hoe je een feestje moet bouwen en bent meer dan een plaatjesdraaier. Zien we jou als DJ terug in Het Podium?

Vrijwilligers

Zin om ons team te versterken?