Mooi Wark in Het Podium, foto's door Narrow Fotografie
Mooi Wark in Het Podium, foto's door Narrow Fotografie
Rage Against The System is een RATM tributeband.
Trashfest in 2019, terug van weggeweest.
The Doors in Concert met alle hits van the Doors.

Vrijwilligers

Versterk jij ons vrijwilligersteam?

Het Podium kan niet draaien zonder vrijwilligers. Als vrijwilliger help je mee tijdens concerten en activiteiten, dat kan in verschillende functies. We zijn altijd op zoek naar mensen om ons team te versterken. Dus heb je hart voor muziek en ben je enthousiast? Vul dan onderstaande formulier in en meld je aan als vrijwilliger. Geef daarbij aan welke functie je het leukste lijkt.

Werken bij Het Podium?

Bekijk hier onze actuele vacatures.

Vrijwilligersfuncties

Allround (horeca) medewerker

Als allround (horeca) medewerker ben je hét aanspreekpunt voor de gasten. Je vindt het daarom leuk om contact te hebben met publiek en vervult de rol van ontvangend gastheer of gastvrouw. Dat gebeurt niet alleen achter de bar, maar kan ook bij de kassa of garderobe zijn. Een gastvrij, vriendelijk onthaal is dus van groot belang. Als boegbeeld voor Het Podium heb jij omgang met vele, diverse mensen, want ieder concert trekt zijn eigen publiek. Je begint vroeg op de avond en zult als één van de laatsten het pand verlaten ’s nachts. Je bent dus niet bang voor hard werken.

Techniek

Heb je interesse in licht- en/of geluidstechniek? Dan is Het Podium voor jou de perfecte plaats. Je leert het vak van enthousiaste jongens én meisjes, die soms al jarenlange ervaring hebben. We organiseren ook licht- en geluidscursussen voor onze vrijwilligers. Grijp je kans!

Fotografie

Wat is er leuker dan na je concertbezoek nog even lekker nagenieten met mooie foto’s? Precies daarom zijn fotografen van harte welkom om de mooiste kiekjes te maken tijdens onze concerten en activiteiten. We doen dit natuurlijk wel altijd in overleg met de band of artiest. Het liefst worden de foto’s de dag erna direct geplaatst op onze Facebookpagina, zodat iedereen hun favoriete band (en misschien zichzelf?) nog eens kan bekijken.

Vrijwilligers

Zin om ons team te versterken?