Podium opstelling bij een concert.
Podium opstelling bij een concert.
Jett Rebel in december 2019 in Het Podium.

Verhuur

De perfecte locatie voor jouw bijeenkomst

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor je zakelijke evenement of bijeenkomst? Denk dan ook eens aan Het Podium! Naast de grote zaal, beschikken wij ook over een Theatercafé, vergaderruimte en meerdere oefenruimtes. Met onze vakkundige technische ondersteuning en faciliteiten zorgen wij samen met jou voor een perfect evenement.

Meer weten over alle mogelijkheden? Neem contact met ons op via onderstaande formulier of bel naar 0528 – 275 355 (tijdens openingstijden).

Grote zaal

Onze grote zaal biedt veel mogelijkheden. Wil je een opstelling met alleen staanplaatsen of juist zitplaatsen? We beschikken over een uitschuifbare tribune, maar kunnen ook een opstelling maken met tafeltjes en stoeltjes.

Het gebruik van onze eigen P.A. en een geluidsman is verplicht in de grote zaal. Ook is er mogelijkheid tot het gebruiken van onze lichtinstallatie inclusief lichtman.

Eindtijd

Om eventuele overlast te voorkomen is de eindtijd van evenementen vastgesteld op 01.00 uur ’s nachts. Op dat tijdstip moet de gehuurde zaal weer schoon en netjes zijn.

Beveiliging

Bij activiteiten of feesten met meer dan 30 personen is het inhuren van één beveiliger verplicht. Bij meer dan 75 personen zijn twee beveiligers verplicht. Het Podium huurt de beveiliging in bij Bloemink Security.
Bij het huren van de zaal geldt altijd een maximum van 150 bezoekers.

Verhuur

Ik wil iets organiseren

/ /