Amarok - 2023 in Het Podium
Amarok - 2023 in Het Podium
Amarok - 2023 in Het Podium
Amarok - 2023 in Het Podium

Amarok

+ afterparty

Het Podium presenteert: Amarok!

Let op: dit is een sta-concert

Maak je klaar voor een buitengewoon sfeervolle, gebalanceerde en Floyd-nostalgie gevulde avond en ervaar de muzikale magie van Amarok!

Amarok is een Pools kunstrock muziekproject opgericht in 1999 door gitarist, multi-instrumentalist en zanger Michał Wojtas en gitarist Bartosz Jackowski. Tussen 2001 en 2004 bracht Amarok drie internationale albums uit. Sinds 2003 is de formatie getransformeerd tot het soloproject van Michał.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de muziekwereld heeft de band Amarok zes studioalbums uitgebracht. Vooral het album Hunt uit 2017 heeft de band wijdverspreide bekendheid gegeven, niet alleen in Polen, maar ook daarbuiten. Speciale gasten op het album waren Colin Bass (Camel) en Mariusz Duda (Riverside, Lunatic Soul).

In 2019 werkte Michal samen met de Britse choreograaf James Wilton, wat resulteerde in Amarok's vijfde album - The Storm, gemaakt voor de gelijknamige show. Vanaf 2021 heeft Amarok zijn line-up uitgebreid met twee nieuwe muzikanten - Konrad Zielinski (drums) en multi-instrumentalist Kornel Poplawski. Amarok's zesde album, Hero, werd uitgebracht in de herfst van 2021.

Amarok deelde het podium al met Nick Mason (Pink Floyd), Gazpacho, Bjørn Riis, Riverside en andere geweldige bands. Pak jouw kans om deze buitengewone muzikale reis zelf te beleven. Mis het niet!

Afterparty

Na afloop van het concert staan onze fantastische DJ's klaar om de sfeer nog verder op te zwepen. De afterparty begint zodra het concert eindigt, en iedreen is uitgenodigd om gezellig te blijven hangen. Geniet van de geweldige muziek, deel je enthousiasme met medebezoekers en hef het glas op een avond vol muzikale magie.

Of je nu wilt dansen of gewoon wilt ontspannen met een drankje in de hand, de afterparty bij Het Podium biedt de perfecte gelegenheid om de avond in stijl af te sluiten.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren rondom Het Podium?