Black Bottle Riot - That's Amore - 2023 in Het Podium

Black Bottle Riot

That's Amore

za 13 mei 2023 20:30 uur
  • Deuren open om 20:00 uur
Bestel
  • Vanaf € 12,50

That’s Amore

Al vijftien jaar lang verovert gitaarband Black Bottle Riot de harten van publiek en pers. Binnenkort zetten ze ook Het Podium in Hoogeveen weer in lichterlaaie met hun stevige rock! En ze hebben een nieuw album op zak: That’s Amore.

That’s Amore

Op hun vijfde studioplaat toont Black Bottle Riot aan dat ze zichzelf altijd vernieuwen, zonder daarbij hun roots te vergeten: blues, soul en rock-‘n-roll. Naast rock en blues, hoor je op That’s Amore meer soul en de warmte van analoog geluid dan ooit tevoren. De band legde zichzelf tijdens het opnameproces beperkingen op: geen overdubs, niks rechttrekken.

Het resultaat is een prachtige plaat die het livegevoel perfect vastlegt. Een volwassen plaat met positieve inslag, vol good time rock & roll. Black Bottle Riot liet zich voor That’s Amore inspireren door de tex-mex rock van Los Lobos, de garagerock van de Hellacopters en alles daartussenin.

Black Bottle Riot

Black Bottle Riot verdiende zijn sporen in binnen- en buitenland, op enorme podia en festivals als Rockin’ Park, Zwarte Cross, Eurosonic Noorderslag en Down The Rabbit Hole. Ze deelden het affiche al met bands als Pearl Jam, The Black Keys, The War On Drugs, Black Stone Cherry, Rival Sons en Ryan Adams. Ook openden ze voor ZZ Top. Liefhebbers van ruige bluesrock van The Allman Brothers Band, Tom Petty & the Heartbreakers en Thin Lizzy kunnen zich klaarmaken voor een heerlijke avond in Het Podium!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren rondom Het Podium?