Terzij de Horde - 2024 in Het Podium
Radeloos - Ziedend - 2024 in Het Podium
Radeloos - Ziedend - 2024 in Het Podium
Terzij de Horde - 2024 in Het Podium

Black Friday

met Terzij de Horde, Ter Ziele, Radeloos///Ziedend

vr 31 mei 2024 20:30 uur
  • Deuren open om 20:00 uur
Bestel
  • € 17,00

Black Friday met Terzij de Horde, Ter Ziele, Radeloos///Ziedend

Sinds 2010 is Terzij De Horde uit Utrecht een krachtige speler in de wereld van black metal. De mannen mixen moeiteloos verschillende stijlen zoals doom metal en hardcore, en vinden inspiratie in poëzie en filosofie. Maar verwacht geen standaard band; Terzij de Horde is een unieke kracht die genres overstijgt.

De band brengt een mix van black metal, progressieve doom, chaotische screamo en extreme hardcore. Hoewel ze vaak vergeleken worden met bands als Wolves in the Throne Room, Kickback, Khanate en Neil Perry, hebben ze de afgelopen vijf jaar hun eigen, onmiskenbare stempel gedrukt op de Nederlandse black metal scene. Met internationale aandacht en lovende recensies voor zowel hun albums als hun opwindende live-optredens, is Terzij De Horde een ervaring die je niet mag missen.

Support act: Ter Ziele

Met een gedeelde voorkeur voor bands als Sumac, Cult Of Luna, Amenra en Briqueville, besluiten de bandleden van Ter Ziele in de herfst van 2020 de handen ineen te slaan. Met een grote affiniteit voor post- en black metal, verkennen ze de bestaande grenzen van het doom genre, en geven er een eigen draai aan met zware riffs, verpletterende drums en spookachtige vocalen. De tekstuele focus ligt op grotere filosofische, wetenschappelijke en esoterische vraagstukken zoals de obstakels van de psyche en de nostalgische vooruitzichten voor de mensheid.

Met optredens op Roadburn Offroad, Into The Void en Soulcrusher Festival en als support act voor Dopelord en Pothamus, is Ter Ziele veelbelovend van start gegaan en heeft het een vroege stempel gedrukt op de Nederlandse metalscene.

Support act: Radeloos///Ziedend

Radeloos///Ziedend heeft een unieke mix van crustpunk, black metal en powerviolence gecreëerd. Ze leveren rauwe, meedogenloze beukpartijen op hoog tempo, waarbij het publiek wordt aangemoedigd om vol gas te gaan. R///Z is een band die zich verzet tegen alle onrecht en ellende in de wereld, en dit op krachtige wijze uit met hun sonisch geweld.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren rondom Het Podium?