Jasper van der Veen - 2024
Jasper van der Veen - 2024
Jasper van der Veen - 2024
Jasper van der Veen - 2024

Jasper van der Veen

Niet gehinderd door enige kennis

za 27 januari 2024 20:30 uur
  • Deuren open om 20:00 uur
Bestel
  • € 10,00

Jasper van der Veen komt naar Het Podium!

Hij zit propvol grootse plannen, sterke grappen en vage herinneringen. Maar ook dubieuze argumenten, scherpe bespiegelingen, slap geouwehoer en prachtige verhalen. Jasper wil graag zijn ongezouten mening geven. Actie ondernemen, iets veranderen. Maar aan de andere kant vult zijn brein zich met triviale kennis en nuancerende informatie. Daarom moet Jasper kiezen. Alles kapot redeneren en tot niks komen? Of het podium oplopen en gewoon gaan praten. Niet gehinderd door enige kennis. 

Jasper van der Veen
In 2019 won Jasper de Juryprijs en Publieksprijs op het Leids Cabaret Festival. De student Politicologie bereikte eerder al de finales van de Studenten Cabaret Festivals van Groningen en Amsterdam. In 2020 werd hij door de Volkskrant en NRC uitgeroepen tot comedytalent van het jaar. Zijn debuut volgde in 2021: Het dreigt volslagen goed te komen. Nu is het tijd voor zijn tweede show, dit keer vanuit Het Podium in Hoogeveen. Neem plaats in het Comedycafé en laat je verrassen door dit “zeldzame podiumbeest”, aldus de jury van het Leids Cabaret Festival.

Nationaal Theaterweekend

Vrijdag 26 t/m zondag 28 januari is het Nationaal Theaterweekend! Bezoek een voorstelling voor maar € 10,- en geniet van gezellige, extra activiteiten. Zoals een afterparty of workshops. Tijdens de Open Dag krijg je een verrassend kijkje achter de theatergordijnen.