Comedytunes 2022
  • cabaret

ComedyTunes ComedyNight

Silvester Zwaneveld, Ruud Smulders, Jacob Spoelstra, Kristel Zweers

vr 04 maart 2022 20:30 uur
  • Deuren open om 20:00 uur
Bestel
  • Vanaf € 14,50

Comedytunes Comedynight: want er valt nooit genoeg te lachen!

Na de uitverkochte eerste editie is Comedytunes terug in Hoogeveen. Neem lekker plaats in ons comedycafé en maak je klaar voor een flinke dosis humor met Silvester Zwaneveld, Ruud Smulders, Kristel Zweers en Jacob Spoelstra.

Drie van Nederlands beste comedians en een MC vertellen in hoog tempo de meest absurde, hilarische verhalen. Kom lekker lachen, ontspannen en voel je stresshormonen verdwijnen. Het is bewezen: na een avondje Comedytunes Comedynight sta je weer helemaal fris en energiek buiten. Koop daarom een ticket en laat de maffe verhalen en die gelukshormonen maar komen!

Comedytunes Comedynight lineup

Silvester Zwaneveld

Natuurlijk bekend van cabaretduo Arie & Silvester. Het is bijna een thuiswedstrijd voor hem, want Silvester werd op 3 november 1969 geboren in Beilen. Na vele omzwervingen rondde hij de kunstacademie in Rotterdam af. In zijn soloshows vond Silvester diepgang. Hij is de eerste cabaretier die met een app de theaters in is gegaan. Maar Silvester doet meer dan cabaret, hij maakte ook visuele voorstellingen en regisseert jonge theatermakers. 

Ruud Smulders

Ruud is absurd, grappig, altijd onverwacht en geen onbekende in Hoogeveen. Hij speelde al met Guido Weijers in de tuin van De Tamboer en komt daar in het voorjaar met zijn voorstelling Bruter dan BRUUD. Ruud is een comedian die je niet snel vergeet. Hij is bekend van zijn Powervlogs en De Minuut van Ruud in De Vooravond. 

Kristel Zweers

Deze vrouw is één van Nederlands eerste comédienne's en bezit een schat aan ervaring. Ze speelde mee met de Lama's en zag alle theaters van Nederland van binnen. Haar humor is hard en soms confronterend, maar uiteindelijk aait Kristel je zachtjes over de bol. Ze zet je met beide benen op de grond. 

Jacob Spoelstra

Deze gortdroge Friese comedian zet de zaal op zijn kop met de meest simpele dingen. Keer op keer slaat zijn humor aan. Jacob speelde op Lowlands en is regelmatig te zien in de line up van Comedytunes Comedynight.