Comedytunes Comedynight - 2023 in Het Podium

Comedytunes Comedynight

Ronald Smink, Emiel van der Logt, Wouter Monden en Bas Birker

ER VALT NOOIT GENOEG TE LACHEN

Plof lekker neer op een stoel in ons Comedycafé en geniet van een avond vol humor. Drie van de beste Nederlandse comedians en een MC vuren in hoog tempo de meest absurde, hilarische verhalen op je af. Na een avondje Comedytunes sta je weer helemaal ontspannen en opgeladen buiten. Bekijk nu welke comedians er vanavond op het programma staan.

Ronald Smink

Ronald Smink is oprichter van Comedytunes. In 2007 won hij het Groninger Studenten Cabaret Festival met de jury en publieksprijs. De afgelopen jaren speelde hij zijn avondvullende voorstellingen door heel Nederland. Zijn show Out of the box was ook te zien op Videoland en Omrop Fryslan. Daarnaast is Ronald ook vast lid bij het Utrechtse Comedy collectief het Comedyhuis. Momenteel speelt hij zijn voorstelling Bei sein ist Mitmachen.

Ronald heeft in het comedy-landschap een zeer eigen en unieke stijl wat hem zeer origineel maakt. Bevers en Indianen op de snelweg, Friese strippers of Gothics bij de voordeur, bij deze absurde Fries kan je alles verwachten.

Emiel vd Logt

Emiel is een comedian die je lang zal bij blijven, met de broekzakken vol met grappen weet hij op elk podium de mensen mee te krijgen. Emiel was finalist van het Cameretten festival en heeft daarna een aantal succesvolle shows gemaakt. Emiel heeft gestaan op Zwarte Cross, Lowlands en Parkpop.

Wouter Monden

Wouter zijn stijl is toegankelijk maar scherp met veel ruimte voor snelle interactie. Wouter is maandelijks te horen op Q-Music in de Q-Musical, schreef mee aan o.a. Dit Was Het Nieuws, Is er een dokter in de zaal en The Roast of Johnny de Mol. Hij was ook de publieksopwarmer voor TV-programma’s als Zondag met Lubach. Wouter is gewoon een multi-talent en daarom zien wij hem ook graag op onze Comedytunes Comedynights. Verder is Wouter ook oprichter van de Elektrapodcast waar cabaretiers praten over hun slechtste optredens uit hun carrière.

Bas Birker

Bas is vaak een van de vaste headliners op de Comedytunes Comedynight. Deze geboren Brabander wonend in Antwerpen windt elke zaal om zijn vinger. Bas heeft overal gespeeld van de kermis in Boxtel tot aan Lowlands, Rockwerchter en het Sportpaleis van Antwerpen. Het maakt ook niet uit, overal waar Bas komt gaat de zaal plat.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren rondom Het Podium?