Comedytunes Comedynight in Het Podium

ComedyTunes ComedyNight

Wilko Terwijn, Patrick Meijer, Felix Heezemans en Victor Luis van Es

vr 23 februari 2024 20:30 uur
  • Deuren open om 20:00 uur
Bestel
  • € 17,50

COMEDYTUNES COMEDYNIGHT: WANT ER VALT NOOIT GENOEG TE LACHEN!

Na de uitverkochte eerste editie is Comedytunes terug in Hoogeveen. Neem lekker plaats in ons comedycafé en maak je klaar voor een flinke dosis humor.

Nederlands beste comedians en een MC vertellen in hoog tempo de meest absurde, hilarische verhalen. Kom lekker lachen, ontspannen en voel je stresshormonen verdwijnen. Het is bewezen: na een avondje Comedytunes Comedynight sta je weer helemaal fris en energiek buiten. Koop daarom een ticket en laat de maffe verhalen en die gelukshormonen maar komen!

COMEDYTUNES COMEDYNIGHT LINEUP

Wilko Terwijn

Wilko Terwijn is sinds 1995 stand-up comedian en heeft sindsdien overal wel gespeeld. Van New York tot Lowlands en alles daar tussen. Hij brak door met zijn Oudejaarsstand-up shows op TV en ging het theater in met zijn solovoorstellingen. Hij was een vaste medespeler bij De Grote Improvisatieshow, deed veel radio en nog veel meer achter de schermen. Hij is één van de vaste hoofdschrijvers van de the Roasts op ComedyCentral. Daarnaast is Wilko Terwijn oprichter van de podcast Randje Buitenspel.

Patrick Meijer

Al bijna 20 jaar is Patrick Meijer een hit op het podium met zijn volstrekt originele grappen met meer wendingen dan een stuiterbal in een kettingbotsing. De Utrechter is een unieke comedian die nooit voor de makkelijke grap kiest, maar die het publiek uitdaagt om mee te gaan in zijn bizarre en gortdroge hersenspinsels.

Felix Heezemans MC

“Ik denk dat ik gewoon goed ben in klagen,” zo reageerde Felix Heezemans nuchter toen hij de Publieksprijs van het Leids Cabaretfestival 2017 in de wacht sleepte. En dat typeert deze Utrechter. Want er zijn weinig andere comedians die op zo’n ontzettend grappige manier kunnen zeuren over de dagelijkse ergernissen in het leven. Dat gaat van plakjes kaas t/m mensen op een cruiseschip. Felix heeft in al zijn ergernissen een zeer absurdistische kijk op het leven en dat maakt hem uniek. Felix is ook een vast gezicht van het Comedyhuis. 

Victor Luis van Es

Victor (Amsterdam, 1989) is een echte verhalenverteller, open, eerlijk en natuurlijk heel erg grappig. Hij heeft de uitspraak 'van zijn hart geen moordkuil maken' tot een kunst verheven. Hij gaat geen onderwerp of persoonlijke ervaring uit de weg als hij denkt dat wij daar om kunnen lachen. Hij is hier meerdere malen voor beloond in zijn carrière.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren rondom Het Podium?