Comedytunes Comedynight - november - Het Podium

ComedyTunes ComedyNight

Sjoerd Janssen, Erik Boddeüs, Ronald Smink en Fuad Hassen

COMEDYTUNES COMEDYNIGHT: WANT ER VALT NOOIT GENOEG TE LACHEN!

Na de uitverkochte eerste editie is Comedytunes terug in Hoogeveen. Neem lekker plaats in ons comedycafé en maak je klaar voor een flinke dosis humor.

Nederlands beste comedians en een MC vertellen in hoog tempo de meest absurde, hilarische verhalen. Kom lekker lachen, ontspannen en voel je stresshormonen verdwijnen. Het is bewezen: na een avondje Comedytunes Comedynight sta je weer helemaal fris en energiek buiten. Koop daarom een ticket en laat de maffe verhalen en die gelukshormonen maar komen!

COMEDYTUNES COMEDYNIGHT LINEUP

Sjoerd Janssen act.

Alles wat vanzelfsprekend lijkt, is voor Sjoerd Janssen een dagtaak. Het sociale speelvlak verandert bij Sjoerd in een schaakbord, waarbij elke mogelijke zet uitgedacht moet worden. Maar hij kan helemaal niet schaken. Dan is het dus volkomen logisch dat er glas in een suikerspin zou kunnen zitten, small-talk een opgave is en OV-fietsen je vijand zijn. Zijn comedy is zo wereldvreemd dat het herkenbaar wordt. Sjoerd is alles wat je nodig hebt op een comedy avond, hij is droog, raar en wereldvreemd!

ERIK BODDEÜS

Erik heeft jarenlange ervaring als improvisatieacteur en is sinds kort begonnen met stand-up. Zijn podiumervaring en verrassende thema's maken hem een unieke comedian. Met zijn originele grappen en onderwerpen gaf hij een dynamisch optreden tijdens de Comedy Talent Award, waarmee hij alle drie de prijzen in de wacht sleepte. De jury schreef over hem: "Het hele plaatje klopt. Erik is een echte toevoeging aan het comedycircuit.".

Ronald Smink

MC Ronald Smink is een levend stripfiguur die als comedian volledig out of the box denkt. Een show van Smink is een energieke ervaring waarbij het publiek wordt bestookt met bizarre fantasieën over bevers op de snelweg, Fortuna Sittard, en de waanzin van kinderen krijgen. Een extreem grappige achtbaan waar geen einde aan lijkt te komen dus. Ronald heeft het Groninger Studenten Cabaret Festival gewonnen, op Lowlands gespeeld en met meerdere avondvullende cabaretprogramma’s door Nederland getoerd. Ronald Smink is de absolute top van comedy, dus.

Fuad Hassen

Fuad Hassen is allereerst de grappigste man van het universum. Het staat op internet dus het is waar. Fuad won in 2013 de finale van de Camerettenfestival. Waar Fuad op het podium staat is het feest. Elke zaal weet hij feilloos om zijn vinger te wenden. Fuad speelt avondvullend door het hele land, momenteel speelt hij zijn voorstelling: Vogel Vrij. De kracht van Fuad is dat je al vrolijk wordt als je hem ziet en dan moeten de grappen nog komen. Fuad een comedian die je niet snel vergeet.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren rondom Het Podium?