Comedytunes Comedynight - 2023 in Het Podium

ComedyTunes ComedyNight

Ruud Smulders, Kristel Zweers, Jacob Spoelstra en Marc van Gestel

vr 29 september 2023 20:30 uur
  • Deuren open om 20:00 uur
Bestel
  • € 17,50

COMEDYTUNES COMEDYNIGHT: WANT ER VALT NOOIT GENOEG TE LACHEN!

Na de uitverkochte eerste editie is Comedytunes terug in Hoogeveen. Neem lekker plaats in ons comedycafé en maak je klaar voor een flinke dosis humor.

Nederlands beste comedians en een MC vertellen in hoog tempo de meest absurde, hilarische verhalen. Kom lekker lachen, ontspannen en voel je stresshormonen verdwijnen. Het is bewezen: na een avondje Comedytunes Comedynight sta je weer helemaal fris en energiek buiten. Koop daarom een ticket en laat de maffe verhalen en die gelukshormonen maar komen!

COMEDYTUNES COMEDYNIGHT LINEUP

Ruud Smulders 

Ruud Smulders is een van de bizarste comedians van Nederland. Het universum waaruit Ruud vertelt of zoals hij het zegt het Rudiversum is raar, bizar en zonder logica. Doe je veiligheidsgordels om en ga als een komeet samen met Ruud door het Rudiversum. Tip, neem een schone broek mee.

Kristel Zweers MC

Kristel Zweers één van de eerste Comédienne`s van Nederland. Deze vrouw heeft een schat aan ervaring. Met haar theaterprogramma`s heeft ze alle theaters van Nederland gezien. Ook heeft ze in de beginperiode meegespeeld met de Lama`s. De humor van Kristel is hard, soms confronterend, maar uiteindelijk aait ze je zachtjes over je bol en zet je met beide benen op de grond.

Jacob Spoelstra

Jacob Spoelstra is een comedian en een gortdroge Fries. Iets wat keer op keer aanslaat. Deze Fries kan met de simpelste dingen de hele zaal op zijn kop zetten. Jacob heeft al een zeer succesvolle carrière erop zitten, zo heeft hij onder andere gespeeld op Lowlands. Jacob is daarom een comedian die je geregeld kunt zien op een Comedytunes Comedynight.

Marc van Gestel

De Utrechtse stand-up comedian Marc van Gestel mixt op het podium sterke oneliners met steeds meer rauwe grappen over zichzelf. Marc won in 2018 de publieksprijs van de Comedy Talent Award van het Comedyhuis en speelde op het Utrecht International Comedy Festival. In 2022 was hij deelnemer van de BNNVARA talentenjacht Ik Ga Stuk op NPO 3. Marc doet zijn comedy-materiaal standaard 60 minuten in de wasdroger. Daardoor is zijn comedy droog, droger, droogst en hilarisch!

PASSE-PARTOUT

Van september tot en met februari geniet je vier keer van Comedytunes Comedynight.

Wil je het hele seizoen genieten van Comedytunes Comedynight? Bestel dan een passe-partout voor slechts € 55,- per persoon. 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren rondom Het Podium?