Disquiet - Birthday Bash - Het Podium
Birthday Bash - Disquiet - 2022
Birthday Bash - Black Rabbit - 2022

De Birthday Bash Thomas Bulten ADN

Disquiet, Black Rabbit en Scars

De Birthday Bash is terug!

Hoogevener en metalliefhebber Thomas Bulten (aus den Niederlanden) viert zijn verjaardag in Het Podium met een metalavond. Eerder dit jaar is Thomas weer terugverhuisd naar Nederland, dus een Birthday Bash mag en kan niet ontbreken dit jaar.

De vierde editie is een terugkomst feest en tevens de viering van Thomas' 30e verjaardag. Op het programma staan Black Rabbit, Scars en Disquiet. Een heerlijke avond voor liefhebbers van stevige muziek. Eén ding staat vast: bij ieder feestje van Herr Bulten ADN gaat het dak er weer eens ouderwets af!

Black Rabbit

Niet alleen met hun snelle thrash metal en groovy death metal, maar ook met hun nekpijn-opwekkende live-optredens, zal dit vijf-koppige monster elk slachtoffer dat het rijk van Black Rabbit durft te betreden, in stukken gereten achterlaten. Door een breed scala aan verschillende muzikale invloeden van alle bandleden ontstaat een verfrissend en inspirerend geheel. Black Rabbit omarmt hun riskante maar unieke concept, en steken daarmee in zekere zin hun middelvinger op naar het hebben van een brute naam en het zijn van stereotype metal. 

Scars 

Scars is al bijna 10 jaar samen en hebben door heel Europa gespeeld, waaronder een tour met Master! Het debuutalbum In Constant Suffering kwam uit in 2013 en sindsdien heeft de band zijn onderkomen gevonden bij Wormhole Death Records. Het album heeft sindsdien geweldige recensies gekregen en de nummers worden gedraaid door verschillende metal radiostations over de hele wereld. 

Disquiet

Strakke ritmische gitaren, betoverende melodieën, agressieve grooves, melodieuze gitaarsolo's en intense zanglijnen vormen samen de sound van Disquiet! De band weet als geen ander hoe ze een verpletterende show moeten neerzetten die jou laten bewegen.

In 2012 bracht de band zijn eerste volledige album uit: Scars of Undying Grief (Indie). De reacties in de media waren enthousiast, wat de deur opende naar grotere podia zoals Wacken Open Air.

Na jaren van nationale en internationale optredens, het podium delen met acts als Arch Enemy, Annihilator en death metal legendes Six Feet Under is het nu tijd voor Het Podium!