Deville - Tobias Annerfeldt - 2022
Carson - Jonas Zwahlen - 2022

Deville

SUPPORT ACT: Carson

Gewapend met aanstekelijke energie en een authentieke fusie van rock, metal en stoner komt de heavy rockband Deville naar Het Podium!

Sinds 2004 heeft Deville vijf albums uitgebracht, stonden ze 400 keer op verschillende podia en festivals in heel Europa en de Verenigde Staten en deelden ze het podium met grote acts als Red Fang, Torche, Mustasch, Truckfighters en vele anderen.

Dit jaar heeft Deville grote ambities. Met drummer Michael Ödegården, die zich in 2019 aansloot, gaan ze op tour door Europa.

Om de woorden van de band zelf te gebruiken: de muziek van Deville is ‘like a rock and metal punch right in your face!’ Wij kunnen niet wachten tot 22 oktober!

SUPPORT ACT: CARSON

Maak je klaar voor de massieve muur aan geluid van het energieke, psychedelische stoner rock trio Carson! Hun aparte muzikale stijl brengt een boeiende, energieke live show.

De band heeft tot op heden twee EP's en twee volledige albums uitgebracht, stond op festivals zoals Up in Smoke Festival, Stonerhead Festival, Dudefest, Rock im Wald Festival, Pietra Sonica Fest en toerde door heel Europa met bands als Karma to Burn, Siena Root en Deville.

In 2021 werd Carson opgemerkt door platenlabel Sixteentimes Music en bracht hun tweede volledige album The Wilful Pursuit of Ignorance uit. Dit album belandde in de top 10 van de albumcharts van SwissArtist, verkocht internationaal zeer goed en kreeg lovende kritieken van tijdschriften en online blogs zoals Visions, Classic Rock, Metal Hammer, Rock Hard en Drumheads.

Meer weten? Check deville.nu

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Wat is het bezoekadres van Het Podium?