Edwin Evers Band - 2022 in De Tamboer
Steernvanger - 2022 in De Tamboer

Edwin Evers Band

SUPPORT: Steernvanger

De Edwin Evers Band komt terug naar De Tamboer!

BELANGRIJK: Dit concert vindt plaats in De Tamboer!

Heb je zin om uit je dak te gaan en te genieten van een feest der herkenning? Dan zien we je graag op 3 december in De Tamboer!

De Edwin Evers Band, met Edwin Evers zelf achter de drums en microfoon, verovert al jaren de leukste festivals en evenementen met hits uit het de jaren 80, 90 en nu. Verwacht geen standaard covers, maar juist eigen creatieve interpretaties van hun grote helden.

Ruim 17 jaar geleden vormden ze een band ter gelegenheid van de CD presentatie van het radioprogramma Evers Staat Op. Het grote succes smaakte naar heel veel meer en optredens op de verschillende feesten, events en festivals volgden. De ontketende live-reputatie snelde de band vooruit en na enige tijd schitterde de Edwin Evers Band ook vanaf de buis als begeleidingsband bij diverse grote tv-shows in Nederland. De volgende stap, naast het optreden op events en festivals, was het theater. Ook in dit circuit ontwikkelde de band zich, op geheel eigen wijze, van vreemde eend tot een absolute succesformule. Vele succesvolle tours, zowel in de reguliere theaters als de openluchttheaters, volgden.

SUPPORT ACT: STEERNVANGER

Feelgood folk, soms bijna country. En dat in het Gronings. Door de persoonlijke teksten, de sterke samenzang en de vaak vrolijke, soms ontroerende nummers, neemt Steernvanger je op enthousiaste wijze mee in hun muzikale vondsten en verhalen. Het plezier waarmee de mannen op het podium staan is aanstekelijk, waardoor je de neiging krijgt mee te zingen, ook als je de teksten niet verstaat. Maar zanger Dion licht de nummers in het Nederlands toe zodat je je altijd mee kunt laten voeren.

Steernvanger (‘Sterrenvanger’) bestaat uit Dion Bouwes (zang, gitaar), Dennis Krottje (gitaar), Marco Veldman (mondharmonica, zang, percussie), Bjorn Nuninga (bas, zang) en Matthijs Vogt (drums, zang, percussie).

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren rondom De Tamboer?