Eefje de Visser speelt een livestream concert tijdens Locked & Live in Het Podium
Eefje de Visser met haar nieuwste album Bitterzoet
  • singer-songwriter

Eefje de Visser

Locked & Live

wo 23 december 2020 20:30 uur
Bestel
  • Vanaf € 20,00

Koop hier livestream tickets

Locked & Live: hoe werkt het?

Live vanuit Het Podium: Eefje de Visser! 
Bij ieder Locked & Live concert kan een zeer exclusief groepje fans aanwezig zijn*, maar gelukkig kun jij ook gewoon thuis meegenieten via de livestream! Met de verkoop van livestream tickets via een ‘pay as you like’ formule, steun jij de artiesten en crew financieel in deze moeilijke tijd. Dankjewel!

Live aanwezig zijn? Koop concerttickets via de bestel-button

Eefje de Visser betovert met donkere drums, warme synths, catchy songs en een bezwerende stem. Met een reeks uitverkochte clubshows in de Benelux, diverse Europese supportshows en haar meest recente wapenfeit Bitterzoet wordt Eefje ook buiten onze taalgrenzen opgepikt. Ze won de Gouden Notenkraker, is genomineerd voor de Buma Award voor Beste Alternatieve Album en is twee keer genomineerd voor de 3FM Awards. Grijp daarom nu je kans en zorg dat je dit unieke concert in Het Podium meemaakt, gewoon vanaf je eigen bank!

Bitterzoet

Bitterzoet is een filmische popplaat vol zwoele elektronica en dance invloeden, waarop Eefje in haar herkenbare stijl de luisteraars meevoert naar een dromerige wereld, die zich bevindt tussen dag en nacht, tussen zoet en bitter. “De plaat moest voelen als een trage trip, een romantisering van de werkelijkheid, pijnlijke ervaringen gemixt met warmte. De titel heeft ook een link met de smaak van drank, het maakt de wereld mooier, maar het escapisme kan ook wrang en onecht zijn. Die schemerzone tussen fantasie en realiteit is veel terug te horen op de plaat,” aldus Eefje.

Releasetour

Ze stond op het punt om aan haar uitverkochte releasetour te beginnen, waarvoor meer dan 15.000 kaarten waren verkocht. Op Noorderslag 2020 gaf ze alvast een voorproefje en werd ze door NRC, de Volkskrant, Trouw, 3voor12 en The Daily Indie genoemd als hoogtepunt van het festival. Met lovende 4 en 5 sterren recensies lag de muziekwereld aan haar voeten, maar de coronacrisis gooide roet in het eten. Op 24 juli 2020 bracht Eefje de concertfilm Bitterzoet uit, waarmee ze de show alsnog aan haar fans presenteerde. De film biedt naast een (alternatieve) liveshow een bijzonder kijkje in haar wereld, gefilmd in De Robot Studios, een Gentse loft waarin Eefje werkt, slaapt en leeft. Alle opbrengsten gaan naar haar crew en muzikanten die tijdens de coronacrisis inkomsten mislopen.

Locked & Live

Vanaf 25 november biedt het nieuwe initiatief Locked & Live met livestreaming vanuit poppodium Het Podium in Hoogeveen een online podium aan artiesten. Opgezet door een aantal professionals uit de muziekindustrie, presenteert Locked & Live het beste uit het diverse Nederlandse muzieklandschap van dit moment, met optredens van Eefje de Visser, Jett Rebel, Someone, EUT, Tim Akkerman & the Ivy League, Ten Times A Million, Paceshifters, Meis, Money and the Man, Jimmy Diamond, Heidevolk en Mayleaf. Met de verkoop van livestream tickets via een ‘pay as you like’ formule, worden de artiesten en crew financieel gesteund in deze moeilijke tijd.

*Kan ik een concert bezoeken in Het Podium? 

We hopen dat we in elk geval weer met een klein groepje muziekliefhebbers tegelijk kunnen genieten van livemuziek. Mochten er beperkende coronamaatregelen vanuit de overheid en het RIVM gelden, waardoor er niet langer publiek aanwezig mag zijn, dan ontvang jij het geld voor je kaartje gewoon terug. Je kunt dan natuurlijk nog wel een livestream-ticket aanschaffen, zodat je tóch kunt genieten van het concert. 

Anchor Award

Reeperbahn Festival

“You don’t need to understand a single word to hear the beauty of Eefje’s de Vissers music".