Folk Festival - 2024 in Het Podium

Folk Festival

Editie I

zo 10 maart 2024 14:00 uur
Bestel
  • € 25,00

Welkom op het gloednieuwe Folk Festival in Het Podium!

Kom en laat je betoveren door de muziek, ontdek nieuwe favoriete artiesten en geniet van de unieke setting die we voor jou hebben gecreëerd. Boven in de zaal hebben we een spectaculaire line-up van verschillende folkbands samengesteld. Met aanstekelijke en energieke melodieën, word jij uitgenodigd om te dansen, te zingen en vooral te genieten. Het café beneden biedt een meer intieme setting. Hier staat de singer-songwriter centraal. Met comfortabele zitplekken creëren we een warme en knusse ambiance waarin je helemaal kunt opgaan in de betoverende klanken van de muziek. We houden je nog even in spanning, want de line-up maken we later bekend.

Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij en mis de eerste editie van het festival niet!

Singer-songwriter Festival: al tien jaar genieten!

Al tien jaar lang organiseren we het Singer-songwriter Festival in De Tamboer en dat is ieder jaar weer genieten. Dit jaar gooien we het over een andere boeg en voegen we dit festival samen met de eerste editie van het Folk Festival. Fans van het genre ‘Singer-songwriter’ kunnen hun hart ophalen in het café, waar we de nieuwste en beste singer-songwriters een podium bieden. Wil je andere genres ontdekken of heb je zin om even te dansen? Loop dan vooral de trap op en geniet van de bands in de bovenzaal.

Van lokale bands tot grote namen; wij zijn benieuwd naar jouw ideale line-up!

We zijn druk bezig met de line-up, maar hebben nog een paar plekjes op het podium te vullen. Welke band mag volgens jou niet ontbreken op dit festival? Laat het ons hier weten. 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren rondom Het Podium?