Gunmoll - 2024 -  Fotografie Tony Dočekal
Gunmoll - 2024 -  Fotografie Tony Dočekal
Unstable Rosie - 2024 - In Het Podium - Fotografie Alex Harteveld

GUNMOLL

+ support: Unstable Rosie

Van Pinkpop naar Het Podium: GUNMOLL is een band die je gezien moet hebben

GUNMOLL doordrenkt wilde rocksongs met de verleiding, het gevaar en de opwinding van de meest bloedstollende crimeverhalen. Oprichters Jolien Grunberg (zang/gitaar) en Bram Bol (gitaar/productie) vertolken verhalen van romantiek, verraad, adrenaline en onderhuidse spanning, deels verankerd in Jolien’s Roemeense roots.

"Je kunt dit gegeven zo ver en zo creatief mogelijk uitvergroten, vergelijkbaar met een cultfilm", legt Jolien uit.

Geïnspireerd door haar eigen achtergrond, maakte Jolien de eerste schetsen van de Neo noir-achtige rock van GUNMOLL. De band staat garant voor een even dansbaar als catchy rockgeluid, bomvol verrassende elementen, achteloos wisselend tussen wilde rock&roll riffs en oriëntaalse melodielijnen. Laat je meevoeren door de natuurkrachten en geniet van GUNMOLL in Het Podium!

Support act: Unstable Rosie

Deze frisse poprock band uit De Haag is er eentje om in de gaten te houden! Met hun countryrandje en kleurrijke stijl brengen ze een eigen repertoire geïnspireerd door onder andere Artic Monkeys, miss Miley Cyrus en Haagsche trots Shocking Blue. Een ding is zeker, het wordt een feestje als deze band er is geweest.

Veelgestelde vragen

Route en parkeren