Twaalf Provinciën tour van Heidevolk door heel Nederland
  • folkmetal
  • heavy Metal
  • viking metal

Heidevolk

Locked & Live

wo 16 december 2020 20:30 uur
Bestel
  • Vanaf € 15,00

Koop hier livestream tickets

Locked & Live: hoe werkt het?

Live vanuit Het Podium: Heidevolk! 
Bij ieder Locked & Live concert kan een zeer exclusief groepje fans aanwezig zijn*, maar gelukkig kun jij ook gewoon thuis meegenieten via de livestream! Met de verkoop van livestream tickets via een ‘pay as you like’ formule, steun jij de artiesten en crew financieel in deze moeilijke tijd. Dankjewel.

Live aanwezig zijn? Koop concerttickets via de bestel-button

Sinds hun oprichting kwam, zag en veroverde Heidevolk podia door heel Europa met epische, boeiende liveshows vol folk metal. Hun teksten zijn geïnspireerd door de natuur, de geschiedenis van Gelderland en Germaanse mythologische overleveringen. Herkenbare mannelijke, Nederlandstalige zang en onweerstaanbaar pakkende songs die het heidense vuur in de zielen van velen ontstaken.

In 2005 bracht Heidevolk zijn eerste cd uit: De strijdlust is geboren, gevolgd door de Wodan Heerst EP in 2007. Het tweede studioalbum Walhalla Wacht werd in 2008 uitgebracht. Hun studioalbum Uit oude grond werd internationaal lovend ontvangen. In 2015 verbaasde Heidevolk iedereen met het prachtige meesterwerk Velua, een reis door een wereld van mythen en legendes op de Veluwe. Vlak voor de lockdown kwam Heidevolk naar Het Podium met het eeuwige verhaal van opstand en verzet, met hun meest volwassen release tot nu toe: Vuur van verzet. Nu komen ze nog een keer terug naar Hoogeveen!

Locked & Live

Vanaf 25 november biedt het nieuwe initiatief Locked & Live met livestreaming vanuit poppodium Het Podium in Hoogeveen een online podium aan artiesten. Opgezet door een aantal professionals uit de muziekindustrie, presenteert Locked & Live het beste uit het diverse Nederlandse muzieklandschap van dit moment, met optredens van Eefje de Visser, Jett Rebel, Someone, EUT, Tim Akkerman & the Ivy League, Ten Times A Million, Paceshifters, Meis, Money and the Man, Jimmy Diamond, Heidevolk en Mayleaf. Met de verkoop van livestream tickets via een ‘pay as you like’ formule, worden de artiesten en crew financieel gesteund in deze moeilijke tijd.

*Kan ik een concert bezoeken in Het Podium? 

We hopen dat we in elk geval weer met een klein groepje muziekliefhebbers tegelijk kunnen genieten van livemuziek. Mochten er beperkende coronamaatregelen vanuit de overheid en het RIVM gelden, waardoor er niet langer publiek aanwezig mag zijn, dan ontvang jij het geld voor je kaartje gewoon terug. Je kunt dan natuurlijk nog wel een livestream-ticket aanschaffen, zodat je tóch kunt genieten van het concert. 

Meer weten? Check heidevolk.com