Al decennia lang inspireert de muziek van Pink Floyd generaties van muziekliefhebbers én muzikanten.  Met hun show Which One's Pink geeft Infloyd een eerbetoon aan de compositie en de sound, maar live zoals Pink Floyd dat in die jaren zelf deed: spelend met de materie tot een nieuwe momentopname. Voor elke muziekliefhebber een niet te missen concert.

Infloyd

Which One's Pink?

Let op: dit concert is verplaatst naar De Tamboer

Het concert van Infloyd vindt plaats in Theater De Tamboer. Er zijn alleen zitplaatsen in de zaal, er is vrije plaatskeuze. 

Infloyd is terug: met de show Which One's Pink wordt een waanzinnige selectie Pink Floyd klassiekers gespeeld.

Al decennia lang inspireert de muziek van Pink Floyd generaties van muziekliefhebbers én muzikanten. Infloyd floreert sinds 2013 in het Nederlandse clubcircuit en is de toonaangevende Nederlandse Pink Floyd tribute band! Succesvolle tournees langs de gevestigde poppodia werden in 2017 en 2018 groots afgesloten in AFAS Live in Amsterdam. Met hun show Which One's Pink geeft Infloyd een eerbetoon aan de compositie en de sound, maar live zoals Pink Floyd dat in die jaren zelf deed: spelend met de materie tot een nieuwe momentopname. Voor elke muziekliefhebber een niet te missen concert.

Geniet van de muzikale hoogtepunten van Pink Floyd!

Meer weten? Check infloyd.nl

Veelgestelde vragen

Waar kan ik parkeren rondom De Tamboer?