Infloyd - Het Podium - 2024

Infloyd

Echoes Tour

Infloyd is terug in Het Podium!

Herleef de legendarische klanken van Pink Floyd met Infloyd - dé Nederlandse Pink Floyd tributeband die sinds 2013 de harten van muziekliefhebbers verovert.

Infloyd brengt met passie en precisie een eerbetoon aan het rijke oeuvre van Pink Floyd én Roger Waters. In hun fenomenale show ECHOES neemt de band je mee op een muzikale reis door de tijd. 

Het Podium is voor Infloyd geen onbekend terrein; keer op keer hebben ze bewezen een onmisbare schakel te zijn in het Nederlandse clubcircuit en spelen ze in Hoogeveen het dak eraf. Na hun grootse afsluiting in AFAS Live, zijn ze teruggekeerd naar vertrouwde podia en veroveren ze nog altijd nieuwe harten door heel het land. 

Voor de fans van Pink Floyd en liefhebbers van subliem muzikaal vakmanschap is dit concert een absolute must-see. Infloyd brengt niet alleen een eerbetoon aan de composities en de onmiskenbare sound van Pink Floyd, maar ook aan de live-energie van de band uit die gouden jaren.

Mis dit niet - beleef met Infloyd de tijdloze klanken van Pink Floyd op een manier die de geest van de legendarische band weerspiegelt. Het belooft een avond te worden die de muziekliefhebber in jou niet snel zal vergeten. 

Let op: dit is een sta-concert!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren rondom Het Podium?