Jazz it Up - Denise Jannah - 2023 in Het Podium
Jazz it Up - Denise Jannah - 2023 in Het Podium
  • jazz
  • Muziek

Jazz it Up

met Denise Jannah

zo 12 maart 2023 15:30 uur
  • Deuren open om 15:00 uur
Bestel
  • Vanaf € 12,50

Foto's: Melle Meivogel & Henk Ros

Nieuw in Het Podium: Jazz It Up!

Neem plaats in onze grote zaal, die speciaal voor de gelegenheid wordt omgetoverd tot gezellig jazzcafé. Geniet iedere maand op zondagmiddag van een heerlijk jazzprogramma door gerenommeerde Nederlandse jazzartiesten. Of je nu helemaal thuis bent in de wereld van swing, bebop, ragtime, dixieland of één van de vele andere jazzstijlen, of nog maar net om de hoek kijkt: kom lekker langs en Jazz It Up!

Denise Jannah

Denise Jannah is een persoonlijkheid. Haar innemende ‘stage presence’ en warme contralto, gecombineerd met haar internationale reputatie als topzangeres, garanderen bij voorbaat een prachtig en sfeervol concert. Samen met de virtuoze Bert van den Brink op piano en accordeon brengen zij romantische gevoelens en hartenkreten muzikaal over.

Denise en Bert zijn al bijna 30 jaar zowel goede collega’s als goede vrienden, en hebben naast een sterke chemie ook altijd veel plezier met elkaar. ‘Intens, vrolijk en spontaan’ is wat hun samenwerking typeert. Dat wordt genieten!

Heb je een speciale boodschap voor die ene speciale persoon? En wil je dat op een uniek-romantische manier laten weten, in een mooie love song? Kom dan naar dit intiem duo-concert van Denise Jannah en Bert van den Brink, en schrijf het gewenste nummer + je naam op een kaartje. Deponeer deze vóór aanvang van het concert in een speciale mand en maak kans op een spontane uitvoering van het door jou gekozen nummer, met een heel persoonlijk intro van Denise.

Het repertoire van deze super romantische avond wordt dus door het publiek bepaald!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren rondom Het Podium?