Jazz It Up met Tristan - 2023 in Het Podium

Jazz It Up

met Tristan

Feel-good jazz. Funky gitaren, Fender Rhodes, synth sounds en een dijk van een ritmesectie.

Een aantal van de beste pop/jazz-muzikanten van Europa speelt vintage jazz met de energie, vibe en het geluid van nu! Bij de unieke formatie Tristan draait het om kwalitatieve arrangementen en heerlijke high-energy grooves.

Vanuit die stevige, muzikale basis schittert zangeres Jaycilee met haar prachtige, warme soulstem. Ze voert je meteen terug naar die te gekke seventies sound. De muziek van Tristan doet denken aan bands als Tower of Power, Snarky Puppy en klassieke acid jazz acts als Incognito en Brand New Heavies.

Debuutalbum Full Power ontketende in 2014 een kettingreactie aan positieve respons. In maart 2023 verscheen alweer het zevende studioalbum: Seven. Twaalf songs met positieve energie, sprankelende vocals, krachtige solo’s en grooves. Doordat ieder nummer ruimte biedt voor ontwikkeling, is elk concert van Tristan uniek!

Tristan is:

Jaycilee Teterissa – Vocals
Guy Nikkels – Gitaar
Coen Molenaar – Toetsen
Frans Vollink – Bas
Sebastiaan Cornelissen – Drums

Jazz It Up

Jazz It Up is terug in Het Podium. Neem plaats in onze grote zaal, die speciaal voor de gelegenheid wordt omgetoverd tot gezellig jazzcafé. Geniet iedere maand op zondagmiddag van een heerlijk jazzprogramma door gerenommeerde Nederlandse jazzartiesten. Of je nu helemaal thuis bent in de wereld van swing, bebop, ragtime, dixieland of één van de vele andere jazzstijlen, óf nog maar net om de hoek kijkt: kom lekker langs en Jazz It Up!

Van oktober tot en met februari geniet je vijf keer van Jazz It Up. Zet alle data alvast in je agenda:

• 15 oktober: 2 Bohèmes & CO met Femke Wolthuis
• 19 november: Tristan
• 17 december: Edwin Rutten
• 21 januari: Herman Nijkamp • 18 februari: Ronald Douglas Kwartet

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren rondom Het Podium?